WordPress kérdés! Segítesz?
1.Hogyan tudom megváltoztatni az oldalak sorrendjét?
2. Kettő kezdőlapom van. Az egyik üres a másik már meg van szerkesztve. Az üreset szeretném törölni, de az oldalak között sehol sem találom. És máshol se.
3. Hol lehet beállítani az oszlopokat? Mármint most az oldalak fent is szerepelnek meg oldalt is. A fentieket el akarom tüntetni mert csak két sorban férnének el úgy meg nem szép.
Köszönöm a válaszokat! :D Ha lesz még kérdésem remélem írhatom ide és segítetek. :)))
UI: És nem is lenne baj ha az az oldal ott lenne(nem látszik) csak ez a kezdőlap :S
Amúgy most már elég szép az oldal és alakul csak még 1-2 apróságra van szükség.
itt a wp magyar linkje, a fórumon mindenben segítenek, és szinte nincs is kérdés, amire ne lenne válasz :)
nem zaklatsz, csak sok a dolgom :) de tényleg hasznos a wp magyarország, sok kérdésemre én is ott kaptam választ :)
ha van valami nyugodtan kérdezz, csak ritkábban járok fel.
Igen állítólag ez a plugin kell hozzá: WPML Multilingual CMS
Csak nem tudom, hogy le lehet-e valahonnan ingyen tölteni, és ha igen hogyan kell feltelepíteni. :/ Próbálok rákeresni a fórumon..vagy írok ki még 1 kérdést GYIK-ra, hátha valaki tud segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!