Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » WordPress kérdés! Segítesz?

WordPress kérdés! Segítesz?

Figyelt kérdés

1.Hogyan tudom megváltoztatni az oldalak sorrendjét?

2. Kettő kezdőlapom van. Az egyik üres a másik már meg van szerkesztve. Az üreset szeretném törölni, de az oldalak között sehol sem találom. És máshol se.

3. Hol lehet beállítani az oszlopokat? Mármint most az oldalak fent is szerepelnek meg oldalt is. A fentieket el akarom tüntetni mert csak két sorban férnének el úgy meg nem szép.

Köszönöm a válaszokat! :D Ha lesz még kérdésem remélem írhatom ide és segítetek. :)))

2011. aug. 9. 16:10
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Már megvan..be kellett írkálni, hogy milyen sorrendben legyenek. :) De még azzal az alap kezdőlappal nem oldódott meg a gond mert ott van :/ Az a baj, hogy ezt az oldalt nem én kezdtem el és nem tudom, hogy hol lett beállítva. De ha a weblapon rámegyek erre a menüpontra, akkor azt írja, hogy nem található. Már arra is gondoltam, hogy törölve lett csak még ott a helye. :S
2011. aug. 10. 16:07
 22/31 A kérdező kommentje:

UI: És nem is lenne baj ha az az oldal ott lenne(nem látszik) csak ez a kezdőlap :S

Amúgy most már elég szép az oldal és alakul csak még 1-2 apróságra van szükség.

2011. aug. 10. 16:23
 23/31 compactegon ***** válasza:

itt a wp magyar linkje, a fórumon mindenben segítenek, és szinte nincs is kérdés, amire ne lenne válasz :)

[link]

2011. aug. 11. 08:52
 24/31 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor már nem zaklatlak téged. :)
2011. aug. 11. 09:36
 25/31 compactegon ***** válasza:

nem zaklatsz, csak sok a dolgom :) de tényleg hasznos a wp magyarország, sok kérdésemre én is ott kaptam választ :)

ha van valami nyugodtan kérdezz, csak ritkábban járok fel.

2011. aug. 11. 10:11
 26/31 A kérdező kommentje:
oké, köszi :P és tényleg sok hasznos dolog van a fórumon..:)
2011. aug. 11. 10:53
 27/31 A kérdező kommentje:
Sajnos valami okból kifolyólag nem nyitja meg a fórumot. Azt szeretném Tőled kérdezni, hogy az oldalt két nyelvűre kellene megcsinálni (angol,magyar) és úgy szeretném, hogy egy kis zászlócskával lehessen váltani. Ez lehetséges WordPress -ben? köszi. :)
2011. aug. 11. 15:15
 28/31 compactegon ***** válasza:
minden lehetséges, szerintem vannak ehhez pluginok is, de nem néztem utána. én magam csináltam a designt a saját wp-s blogomhoz, szóval ha ért valaki a css, html, javascript és php cuccokhoz valamelyest, az simán variálhatja. persze tuti plugin kell hozzá, hisz gondolom azt szeretnéd, ha minden bejegyzés két nyelvű lenne. hm...jó kérdés :D
2011. aug. 11. 17:42
 29/31 A kérdező kommentje:

Igen állítólag ez a plugin kell hozzá: WPML Multilingual CMS

Csak nem tudom, hogy le lehet-e valahonnan ingyen tölteni, és ha igen hogyan kell feltelepíteni. :/ Próbálok rákeresni a fórumon..vagy írok ki még 1 kérdést GYIK-ra, hátha valaki tud segíteni. :)

2011. aug. 11. 18:12
 30/31 compactegon ***** válasza:
hát ahogy látom fizetős plugin. talán szerencséd lesz, böngéssz azért tovább .)
2011. aug. 11. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!