Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » WordPress kérdés! Segítesz?

WordPress kérdés! Segítesz?

Figyelt kérdés

1.Hogyan tudom megváltoztatni az oldalak sorrendjét?

2. Kettő kezdőlapom van. Az egyik üres a másik már meg van szerkesztve. Az üreset szeretném törölni, de az oldalak között sehol sem találom. És máshol se.

3. Hol lehet beállítani az oszlopokat? Mármint most az oldalak fent is szerepelnek meg oldalt is. A fentieket el akarom tüntetni mert csak két sorban férnének el úgy meg nem szép.

Köszönöm a válaszokat! :D Ha lesz még kérdésem remélem írhatom ide és segítetek. :)))

2011. aug. 9. 16:10
1 2 3 4
 1/31 compactegon ***** válasza:
dobj egy linket. a menüket az admin felületről tudod kezelni, bár tényleg nem egyértelmű hirtelenjében.
2011. aug. 9. 18:33
 2/31 A kérdező kommentje:
Nem szeretném belinkelni az oldalt amíg nem kész. :P Így nem tudsz segíteni? :))
2011. aug. 9. 20:18
 3/31 A kérdező kommentje:

[link]

Itt látod a lényeget! És köszi, hogy próbálsz segíteni :)

2011. aug. 9. 20:39
 4/31 compactegon ***** válasza:

oks :)

a megjelenés - widgetek menüpontban tudod húzkodni a dobozokat, hogy mik szerepeljenek az oldalsávban. ha jól emlékszem, akkor fentről is ki tudod ugyanezzel a módszerrel törölni a menüt. bár lehet én a css-t piszkáltam meg, sajna már nem emlékszem :(

2011. aug. 9. 23:07
 5/31 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom :)
2011. aug. 10. 09:06
 6/31 A kérdező kommentje:

melyiket kell áthúzni? mert oldalt ilyenek vannak: oldalsáv 1,bio,misc,area1,area2,area3

elérhető widgetek:archívum, egyéni menü, legutóbbi bejegyzések,linkek, naptár,RSS,címkefelhő,kategóriák,keresés,legutóbbi hsz,meta,oldalak,szöveg

kikapcsolt widgetek: oldalak,linkek,címkefelhő,archívum,RSS,linkek,naptár,szöveg,egyéni menü,kategóriák,oldalak

2011. aug. 10. 09:14
 7/31 compactegon ***** válasza:
az elérhető widgetek menüpontját húzd az oldalsávba. ami ott van felül, ami nem kell, azt húzd át az elérhetőbe.
2011. aug. 10. 10:45
 8/31 A kérdező kommentje:
2011. aug. 10. 11:19
 9/31 compactegon ***** válasza:

[link]

ez a sablon is olyan, hogy fent is volt egy vízszintes menü. az index.php file-ból egyszerűen kitöröltem a div-et ami a menüt tartalmazza. ha nem megy írj privit, emailben egyszerűbb talán, illetve át tudod dobni a filet én meg "kijavítom".

2011. aug. 10. 11:39
 10/31 A kérdező kommentje:
Csak még annyit, hogy hol találom az index.php filet?
2011. aug. 10. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!