Hogyan lehet blogot készíteni?
Igazi számítástechnikai "analfabéta" vagyok, de mivel egy olyan dologba készülök belefogni, amit érdemes lehetne másokkal egosztani, arra gondoltam kellene egy ilyen "blog".
Sajnoa fogalmam sincs, hogy hogyan lehetne hozzákezdeni.
Net van, de ezzel a tudományomnak vége is van.
Egyáltalán egy ilyen amatőr, mint én miként kezdjen neki?
ide beregisztrálsz például és aztán kipróbálgatsz mindent sztem nem lehet nagyon elrontani.
...
Na de, ha egy kicsit testreszabhatóbb, önálóbb blogot szeretnél, akkor regisztrálj egy olyan ingyenes tárhelyre(pl. [link] [link] [link] [link] van PHP támogatás, FTP kapcsolat, MYSQL stb. és akkor telepits fel egy Bloggal kapcsolatos tartalomkezelő rendszert, pl. Wordpress. Majd vásárold meg, vagy torrent oldalról töltsd le az Aristeer nevű programot, és készits egy egyedi sablont Wordpressre. Tudom, ez egy kicsit nagyon nehéznek tűnik első látásra, olvasásra, viszont nem nehéz, hidd el. Nézz utána a neten, hogyan kell telepiteni a Wordpresst tárhelyre Total Comanderre stb. és megtanulod hamar. Ha viszont nem megy, akkor irok tutorialt ;) Na remélem segitettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!