Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » A blogger.com- on lehet...

A blogger.com- on lehet blogot készíteni, de ezért kell fizeteni? Melyek jó oldalak, ahol lehet blogot készíteni, és enm kell érte fizetni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 14:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
bloggeren nem kell fizetni, és szerintem az a legjobb.
2010. aug. 13. 14:09
 2/11 A kérdező kommentje:
de kéri a telefonszámom, hogy hitelesitse a számlám,vagy hogy kell azt mondani.. szoval megadhatom nekik a számom?? mert ebben nem voltam biztos :P
2010. aug. 13. 16:54
 3/11 anonim ***** válasza:
én nem adtam meg a számom, mert előfizetéses és könnyen visszaélhetnek vele
2010. aug. 13. 19:00
 4/11 A kérdező kommentje:
de ha nem adom meg, akkro nem tudok blogot csinalni :/. vagy mar nem is ertem :S
2010. aug. 13. 19:33
 5/11 anonim ***** válasza:
fura. nekem már több mint egy éve megvan a blogom, sztem lehet azóta más a rendszer :S
2010. aug. 13. 19:39
 6/11 anonim ***** válasza:

tegnap 19:00 vagyok

2 hete kezdtem blogot a bloggeren, kérte a számom, de nem adtam meg, attól függetelenül tudok blogolni, más blogokba kommentelni, szóval mindent. A számomat nem adom ki semmilyen oldalnak, akkor inkább nem írnék blogot...

2010. aug. 14. 00:24
 7/11 A kérdező kommentje:
de én teszem hogy uj blog irasa es kijon az az oldal h adjam meg a számom..és onnan nem tudok továbbjutni.. ti nektek hogy an sikerult.. vagy leirnád pontosan h mit csinlaltal rajta? elore is koszonom :)
2010. aug. 14. 10:06
 8/11 anonim válasza:
Blog.hu
2010. aug. 14. 20:09
 9/11 anonim válasza:
Márciusban regisztráltam a bloggerre. Akkor még nem kérte. Mindegy, az a legjobb. Ha ez olyasmi, hogy add meg a számod, kiküldenek valami kódot, akkor szerintem semmi baj nem lehet belőle. Nem hinném, hogy egy ilyen népszerű oldalon visszaélnének az adataiddal. De amúgy meg egyértelmű, hogy akkor nem te lennél az első áldozat. Ha valami baj lenne azzal az oldallal, akkor panaszkodnának rá. De nem teszik. Fölösleges aggódnod. Regisztrálj. :)
2010. aug. 16. 06:37
 10/11 A kérdező kommentje:
már sikerult.. nem tudom hogy mit benaztam rajta annyit..de nem is kellett megadni a szamom. csak rossz uton haladtam :D
2010. aug. 16. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!