Hogy kell wordpress-blogot készíteni?
Figyelt kérdés
Tudom, ott le van írva, de nekem zavaros.:D
Írja, először kell egy ingyenes tárhely. Melyiket ajánlanátok?
Ja, és másik blog tartalmát átmenteni? Nem igazán vagyok kibékülve a blogspot-tal, és mivel nemrég kezdtem, nincs sok bejegyzésem.
Valaki tud segíteni?
2010. ápr. 6. 15:51
1/3 anonim válasza:
Én nem javaslom az ingyenes tárhelyeket, sok gond van velük. Évi 10-esért már kapsz saját domaint és tárhelyet amin adatbázist futtathatsz. A WP-t egyébként tényleg egyszerű telepíteni, még a laikusoknak is. Javaslom, hogy regisztrálj be a WP magyarországi fórumába, ott kapsz a többiektől segítséget.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, benézek akkor a fórumra. :D
Na, pont ez az, ilyennek kéne lenni egy normális küllemű blognak, mint a Tied.
Én már a hajamat téptem a blogspot korlátai miatt. XD
2010. ápr. 6. 16:10
3/3 anonim válasza:
000webhost, ingyenes, én is ezt használom.
blogspot-ról a bejegyzéseket csak egyesével tudnád átvinni, másolás, beillesztés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!