Klaudiaaaaa kérdése:
Hol lehet csinálni weboldalt?
Figyelt kérdés
Hol lehet neveldét vagy nevelde félét csinálni? Vagy csak sima oldalt?2011. júl. 9. 12:53
1/8 anonim válasza:
jajj mennyi ilyen kérdés volt már :)
Ez programozás, nem Barbie Fashion Designer
HTML, PHP majd adatbázisok, főleg az ilyen összetettebb mint egy nevelde
évekig tanulják..
3/8 A kérdező kommentje:
de nekem való
2011. júl. 9. 13:53
4/8 anonim válasza:
sima oldal, amit csak olvasni tudsz, kb fél év. Neveldét csinálni több év.
5/8 anonim válasza:
Attól függ kinek...
Én 13 leszek ez évben és simán összedobok egyet...
6/8 anonim válasza:
hát tudsz veblapot csinálni, de fizetős :S de mondjuk van a gportal-os oldalon h 500 ft-értmegveheted egész életre... nekem gp-s oldalam van, és meglett véve egész életre :))de van mlap.hu-s, meg lapunk.hu-s, de mondom, fizetni kell 1 év után :S
7/8 A kérdező kommentje:
13évesen hogyan tudsz olyan könnyen csinálni? honnan tanultad?
2011. júl. 11. 10:19
8/8 anonim válasza:
15 vagyok és fél éve foglalkozom weboldalakkal. Keress a neten tutorialokat vagy tanfolyamokat. Bár én ismerőstől tanultam, de az imént leírtak ugyanúgy megfelelnek a célra. Könyvek sem ártanak, ha hosszabb távon akarsz foglalkozni vele, akkor érdemes megtanulnod html, css kódokat hogy úgy tudd mint az ABC-t. Lassan jön a HTML5 is, nem árt ha ismered az AJAX-ot, vagy az IFRAME-et, a JavaScript pedig még fontosabb. Dinamikus oldalakhoz jól jön a Flash, az XML, és egyéb "dolgok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!