Php-html css könyv lehet ilyet kapni amibe az alapok le vannak írva és hogy ez mennyibe kerül kb?
Hát: php, html+css egy-egy könyv, sztem 6-8ezer lehet most.. ha full kezdő vagy, akkor előbb a html-t!!! mindenképp..
De: szerintem olcsóbb és némileg egyszerűbb is, ha a.) könyvet letöltöd ebookban
b.) nem könyvből tanulsz, hanem netes tananyagokból.. tényleg nem közhely, hogy ezt a szakmát teljes egészében meg lehet tanulni a netről, annyi anyag van hozzá.. /gép meg amúgy is kell a tanuláshoz/
A PHP-ra a Tanuljuk meg a PHP használatát 24 óra alatt-ot tudom javasolni, bár inkább PDF formátumba javasolnám, én is úgy tanultam meg. HTML és CSS-ra pedig számtalan példa van neten, akár csak PHP-ra.
Nem érdemes manapság már ezért tízezreket kiadni (szerintem)
Valóban nem éri meg könyvet venni hozzá. Nekem ugyan van egy Javascriptes zsebkönyvem, de csak mert jók a tippjei, meg ugye a fekete bibliának nevezett PHP haladóknak c könyv, ami olyan 8 rugó körüli volt, viszont könyvtárban is talán létezik.
Amúgy tényleg a neten kezdd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!