Tanuljuk meg a PHP használatát 24 óra alatt - Jó ez a könyv?
Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 16:16
2/12 A kérdező kommentje:
köszi, akkor gondolom a Mysql 24 óra alatt...is jó.
Kezdő vagyok.
2011. szept. 4. 16:42
3/12 anonim válasza:
Van olyan is? Amúgy az elején ami kell az benne van a php-sben is szerintem. Később meg gúgli, ha van valami.
4/12 anonim válasza:
Az ilyen "24 oras alatt" konyvek ar/ertek aranyban eleg gyatrak.
Olvasgasd inkabb a php.net -et.
5/12 anonim válasza:
Az ár annyi, hogy rá kell kattintania a linkre, amit bemásoltam. Totál kezdőknek jobb mint a manual.
6/12 anonim válasza:
"Az ár annyi, hogy rá kell kattintania a linkre, amit bemásoltam. Totál kezdőknek jobb mint a manual."
A linkelt konyv elavult... PHP4 ujdonsagai...
7/12 anonim válasza:
Szerintem kicsit szájbarágós, annak való aki még életében semmilyen formában nem programozott.
8/12 anonim válasza:
Mondj olyan módosításokat/bővítéseket a PHP5-ben, amely a nyelv alapjait, alapvető szintaktikáját befolyásolják.
9/12 A kérdező kommentje:
Én még életemben nem programoztam, most kezdtem pythonhoz...
2011. szept. 16. 16:12
10/12 anonim válasza:
Akkor ez a könyv nem lesz jó:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!