Mondanátok véleményt a honlapomról?
Segítenétek kitalálni, mi nem stimmel a honlapommal? www.kreatali.hu a címe. Sok munkám van benne, de valahogy nem találom jónak, de nem tudom megfogalmazni, miért.
Főleg a főoldallal vannak gondjaim. Nem tudom, mi hiányozhat még...
Jó kis oldal, grat!
Észrevételek: /szubjektív/
- én középre zárnám (nagy monitoron jobban néz ki)
- a középső tartalom div-nek van háttérszíne és nem az oldalháttér látszik.. szerintem a bal és jobb oldali menüknek is tehetnél be hátteret; mondjuk ugyanazt.
- a középső tartalom háttere krémbarna, a betűk háttere fehér, betűszíne fekete.. és simán krémbarna alapon fekete betűket írnék.
+az egész tartalom köré tennék egy, menücímkék-keretével analóg külső keretet (jobban odairányítja a szemet...)
DE: hangsúlyozom: jó az oldal, látszik az igényes hozzáállás és a befektetett munka, és jó volt ebben a topikban végre nem egy "nemtudok reggelni a blog.hu-ra hogy egy újabb fb-lájkos sz-rt csináljak" ember is írt valamit..
így tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!