Mit kell tudnia egy webprogramozónak?
Figyelt kérdés
Html, css, javascript, php, mysql - ez szerintem a minimum. De ezen kívül mi az amire szükségem lehet (programozási nyelv vagy elméleti tudás), hogy ebbe tudjak dolgozni?2011. jún. 8. 11:40
1/6 VODKA0710 válasza:
Valahol még kérik az ASP-t is, de ritkábbak az ilyen helyek, mint a PHP-sek.
2/6 anonim válasza:
Esetleg valamilyen tartalomkezelő (pl.: Drupal, Joomla)
3/6 anonim válasza:
Holnap megyek vizsgázni gyakorlatból, ezen a szakon. :) Kihagytad a flash(actionscript) és java program nyelvet. Kell majd itt programoznod, adatbázist kezelni, el fogod sajátítani a multimédia ismereteket, animációk és videófilmek-szerkesztés. Ezek a szakkal kapcsolatos témakörök, de lesznek olyanok is aminek semmi értelme. Pl: nekem volt FÉL ÉVIG művészettöri órám, volt hulladék újrahasznosítás és gazdálkodás órám (ebből van szóbeli is), lesz még jog, hálózat ismeretek, stb. Elég sok hasznos és még több haszontalan témájú órák lesznek. Jó szak, mert sok mindent megfogsz tudni, ami az web-programozáshoz tartozik. Én Debrecenbe járok/jártam, a Sirius Informatikai Szakközépiskolába, ami 2 éves és egy OKJ szakképesítést fog adni, ha minden igaz jövőhéten! :)
4/6 anonim válasza:
Annyi webprogramozó van már, mint a szemét amúgy.
5/6 anonim válasza:
Szerintem manapság érdekes lehet az egyes API-k ismerete. Js keretrendszerek (pl extjs) ismerete is jól jöhet,mert csökkentik a fejlesztési időt.
6/6 dr3xt0r válasza:
amit ma elvárnak html5 css2,3 javascript, jquery, php, mysql, sql, ajax persze nem mindenhol van ahol csak php sql van ahol webdesigner stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!