Egy hackernek milyen programozási nyelveket kell feltétlen tudnia?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem lehet egy hackernek eleget megtanulni de mégis a legfontosabbakat :D Aki azzal jönne hogy minek vagyok én kiváncsi ilyenekre meg stb. az légyszi ne is írjon :)2010. nov. 8. 22:32
2/5 anonim válasza:
Perl, C, PHP, Java, Flash indításképpen. Az első három nélkül ne is gondolkodj semmin.
Ha ezek mennek álmodból felébresztve is, akkor kezd beletanulni mélyebben Linuxba, anélkül nem jutsz messzire (linux alatti alapos programozást értem).
Ezután szépen beletöltöd a fejedbe a hálózatok működését, és persze szabadidődben rengeteg programozol windows alatt, exe visszafejtés, csomagelemzés, ilyenek :)
Szóval hacsak nem vagy teljesen kocka beállítottságú ember, akkor kb fel is adhatod :D
3/5 anonim válasza:
először tanulj meg GÉPI KÓDBAN programozni, csak azután a többit. Ezen alapszik az összes többi programozás. Gépi kód ismeretében meglátod, mennyi helyen beleköthetsz ezekbe a ma használatos programozási nyelvekbe.
4/5 anonim válasza:
Nem azért, de rögtön gépi kódban kezdeni a programozás megtanulását, az több mint mazochizmus :D
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D Hát én nem vagyok mazohista szóval nem gépi kódban fogom kezdeni :D:D Most tanulom a PHP-t. 8-adik évvégére (most vagyok 7.es) meg szeretném tanulni a C-t és a Perl-t utánna szerintem könnyebb lesz a többi
2010. nov. 9. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!