Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hol találok Joomla! Programozá...

Hol találok Joomla! Programozáshoz értőt?

Figyelt kérdés

Van egy Joomla! alapú weblapom, amire ráférne egy kis frissítgetés / egy két új plugin telepítése meg egy régi weblap adatbázisának ledarálása.

Viszont abba az akadályba ütközöm, hogyha hivatalos cégeket keresek fel, akkor ők kb. 100.000 + áfa alatt szóba se állnak velem - ami non-szensz, hiszen a programozó aki csinálta az egész weblapot 1,5 éve 0-ról kb. 10 órát dolgozott rajta... - olyat pedig, aki emberi áron vállalná ezt a pár órás melót nem találok sehol.

Valaki nem tudna adni elérhetőséget egy olyan hozzáértő számtecheshez, aki emberi áron megcsinálná (nem csak ígérgetne... azzal tele a padlás) azt a pár verziófrissítést + biztonsági rés frissítést illetve rendberakást, ami az elmúlt 1,5 évben felgyülemlett?

2011. jún. 6. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:

A Joomla egy tartalomkezelő rendszer (CMS), semmilyen programozói tudás nem kell hozzá. Egy valamit is magára adó weblapfejlesztő cég nem CMS használatával dolgozik.

Tartalomkezelővel pár óra alatt össze lehet dobni egy weboldalt, de egy hozzáértő weblapfejlesztő sokkal különben honlapokat készít úgy, hogy mindent egymaga készít el a 0-ról.

A CMS nagy hátránya, hogy megköti fejlesztő kezét.

Sőt az egyik tárhelyszolgáltatónál, ahol nekem is jó pár weboldalam van szinte az össze Joomla oldalt feltörték. Sajnos, egy kaptafára mennek az ilyen honlapok. Az oldalakat amiket, saját magam fejlesztek soha nem lettek még feltörés áldozatai. A szakértelmet meg kell fizetni, és ebbe bele kell törődnöd.

2011. jún. 6. 15:35
 2/4 A kérdező kommentje:
nekem minden szempontbol megfelel a joomla rendszefe mert egyszeru a kezelese, igy en is tudom a napi dolgkat cxinalni. Nem megyek sokra egy profi rendszerrel ha nem tudom kezelni...
2011. jún. 6. 17:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen emberre ne várj, mert ahogy írtad, csak hatalmas áron csinálnák meg helyetted, pedig a verziófrissítés nem egy bonyolult dolog, szerintem neked is menne!!

...A plugin telepítés is hasonlatos ahhoz, amit az előbb írtam.

Szerintem mindenképpen próbáld meg magad, ezeknél a rendszereknél nem bonyolult az ilyen egyszerű dolgok elvégzése!!

(Én is megcsinálnám neked szívesen, ingyen meg minden, de nem nagyon ismerem a Joomla-t (többször próbálkoztam vele, de inkább mást használok)... így meg azért nem vágnék bele :S

2011. jún. 7. 16:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia. Én szivesen elvállalom áron alul, feltéve ha később hivatkozhatok az oldalra referencia ként. Ha érdekel az ajánlatom egyeztessünk. Sajnos nem tudok neked privátot írni. Üdv
2011. jún. 9. 03:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!