Hol találok segítséget HTML5 és JavaScript programozáshoz?
Régóta gondolkozom azon, hogy elkezdjek foglalkozni a programozással. Ugyan régen elég szépen programozgattam basicben és pascalban, de az már jó régen volt. Azért az alap tudásom megvan, nem kellene a nulláról kezdenem. Most, hogy a WIN8 alá várhatóan viszonylag könnyen lehet fejleszteni (ráadásul akár több platformra is), így újra késztetést érzek a téma iránt.
Sok mindent meg kell tanulnom, ez tény. De kész vagyok rá.
Viszont nem tudom hol találok használható online segítséget az alapoktól és hogy működik manapság egy programozási folyamat. Miben kell írni a kódot? Mivel tudom fordítani?
Előre is köszönöm a segítségeket!
a HTML5-öt és a javascriptet nem kell fordítani, elég nekik egy böngésző, de ha jó kódot akarsz akkor minden böngészőn kipróbálod.
a programozási folyamat semmit nem változott, és még mindig egy IDE segítségével írjuk. Én a notepad++-t ajánlom windowsra.
Ha az alapokat ismered, akkor tudod hogy kell használni a google-t.
hát, én is kezdő vagyok, de itt tannultam, és még gyakorolni is lehet!!!
itt van több nyelv is, nyugodtan nézd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!