Miért fontos, h valid legyen egy oldal?
És mi az a legfontosabb keresőszó, elárulnád?
Nagyon kíváncsi vagyok rá!
Egyébként egy buta embert nem is szívesen győzködök. Megkérdezted, hogy miért fontos a valid honlap, válaszoltunk többen is. De ha nem érdekel a dolog, akkor minek kérdeztél minket?
Ez olyan mint amikor egy ház tervezésénél nem szabványos előregyártott betont vagy vasbetont használsz, hanem kitalálsz valami olyat ami a szabványtól eltérő. Honnan tudod, hogy milyen statikai tulajdonságokkal bír az adott szerkezet, sőt ilyen építési szerkezeteknek a használata sem megengedett, mert a tulajdonságai nem ismertek.
A honlapnál is ez van nem tudod, milyen eredményekkel járhat az ajánlásokat nem követed.
És még mindig nem értem, ha tudod, hol, mi a hiba, akkor mi akadályoz meg kijavításában?
Mégis milyen választ vártál? Előre letervezted, h úgysem hiszel nekünk. Van egyáltalán olyan válasz szerinted, ami elég fontos ahhoz, hogy meggyőzzön bárki is?
Mert ha nincs, akkor nem kell az időnket pazarolnod.
Írtad, hogy nem nagyon vágod a témát. Akkor miért nem hiszel nekünk, akik jobban értünk hozzá?
Az előbbi érved nagyon gyenge: 90valahány % IE-t használ? ÉS ha valaki olyan böngészővel nézi, amit csak 1% használ?
Ez olyan, mintha az orvos nem kezelne 1 beteget, mert nagyon ritka betegsége van. Te mit éreznél ilyen szituációban? /És ne írd, hogy úgyse kerülsz hasonló helyzetbe, mert nem az a fontos, hogy kerülsz-e, hanem hogy megelőzd az ilyen dolgokat./
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__weblapkeszit.. Ezt a POST tömbbel megcsináltam azóta
A többit meg fontosabb lett volna, de a vizsga már megvolt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!