Hol tudok olyan honlapot szerkeszteni, hogy az legyen az oldal neve: www.viktoria.hu?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 13:00
1/7 anonim válasza:
Sehol, mert ez a név foglalt, ha kipróbáltad volna, magad is látnád. De lehet, hogy eladják neked, mivel ez egy szolgáltató cég oldala, akik ilyesmiből élnek, kérdezd meg tőlük az ott megadott címen.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, olyat szeretnék hogy csak az legyen a www. és a .hu között amit én szeretnék ne pl mindenkilapja meg stb!
2010. ápr. 20. 13:52
3/7 anonim válasza:
Befáradsz egy olyan webhosting irodába, aki nyújt domain regisztrációt és karbantartást is. Velük egyezkedsz, és jó pénzért lesz olyanod.
4/7 A kérdező kommentje:
hol vannak ilyen irodák?és kb. mennyi pénz?
ha én szerkesztem akkor olcsóbb?
2010. ápr. 20. 14:40
5/7 anonim válasza:
Helló azt domain címnek hívják ezért fizeni kell itt nálunk kb olyan 5000FT / ÉV [link]
6/7 anonim válasza:
Nem kerül 5000-be évenként!
www.forpsi.hu Én itt szoktam domain-t vásárolni. Nagyon kedvező árak vannak. Az árat befolyásolja hogy .hu .eu vagy .com domaint szeretnél. A .hu nettó 2500ft/2 év (bruttó 3125).
7/7 anonim válasza:
Nézd meg ezt: [link] Itt tudsz domain nevet és tárhelyet vásárolni, és ami nem világos azt megkérdezheted tőlük telefonon, vagy akár Skype-on (INGYEN!) Nem drága, 2-3000 Ft/év. Nekem is náluk van a honlapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!