Hol találok olyan oldalt ahol tudok szerkeszteni videot, anélkül hogy egy kifejezett programot töltenék le? Egyszóvel egy oldal vagy iesmi kéne, amivel neten keresztűl tudok videot szerekeszteni, tudtok ilyet?
Videót nem szerkeszt senki a neten keresztül.(Szerintem!!)Megtanulni a videoszerkesztést a Movie Maker a legjobb és kicsi a gépigénye,része a Windows-nak és szépen lehet vele dolgozni.Utána föllehet tölteni akár a youtubera akár a yahoora,vagy a sokezer videomegosztó bármelyikére.
Anélkül hogy megtanulj videót szerkeszteni nehezen fog menni,ugorj neki nem ördöngősség.Egykét alapfogást,trükköt elsajátitasz és sikered lessz vele mert legtöbben félnek tőle.
Így igaz.
Ráadásul ha megtetszik valamilyen program, jószerencsével magyarosítást is találhatsz valamelyik verzióhoz (mondjuk szerintem az angol jobb).
Szóval én is ajánlom kezdésnek a Movie Maker-t, majd ha már jól megy, próbálkozhatsz Adobe videószerkesztőkkel, vagy Sony Vegas-sal stb.
Ezen kívűl akár tutorial-okat is kereshetsz youtube-on, sokan foglalkoznak ilyenekkel (pl. én is a Sony Vegas programot és később más videószerkesztőket is bemutatok a csatornámon):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!