Hogyan lehetne ezt a problémát megoldani?
Figyelt kérdés
Van egy weboldal, amit elkészítettem, de (frissítés előtt is volt ilyen probléma) mindig a támadó webhely felirat "köszönt", hiába küldtem már vagy 10 kérelmet a webmestereszközzel. Le lett róla szedve minden, újra felpakolva, de most már be se jön az oldal, akkor sem, ha a FIGYELMEZTETÉS FIGYELMEN KÍVÜL HAGYÁS ra megyek, mindig bejön a mywowtv. Org fogalmam nincs, mit lehetne tenni már.2011. máj. 7. 13:03
11/14 A kérdező kommentje:
Igen, átnéztem, de nekem azt is mondták, hogy a .htaccess fájlban van valami baj.. ha megnyitom, abban ott van a ennek a mywowtvs-s oldalnak a linkje meg hibakóddal kezdődik, de köszi amúgy, hogy segítesz :)
2011. máj. 8. 12:56
12/14 anonim válasza:
Szívesen segítek ,töröld ki a linket és ugy probáld meg
13/14 anonim válasza:
Most jöttem rá
A hiba valójában nem a te oldaladdal van hanem azzal a linkel ami ahhoz az oldalhoz vezet
14/14 A kérdező kommentje:
Igen, a htaccess fájlt visszacseréltem a régire, és már nem az az oldal jön be, hanem serverhiba :D de legalább vmit sikerült elérni, hátha holnapra frissül a szerver.. aztán már csak a TÁMADÓ WEBHELY feliratot kéne eltüntetni
2011. máj. 8. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!