Hogyan lehetne ezt a problémát megoldani?
Figyelt kérdés
Van egy weboldal, amit elkészítettem, de (frissítés előtt is volt ilyen probléma) mindig a támadó webhely felirat "köszönt", hiába küldtem már vagy 10 kérelmet a webmestereszközzel. Le lett róla szedve minden, újra felpakolva, de most már be se jön az oldal, akkor sem, ha a FIGYELMEZTETÉS FIGYELMEN KÍVÜL HAGYÁS ra megyek, mindig bejön a mywowtv. Org fogalmam nincs, mit lehetne tenni már.2011. máj. 7. 13:03
2/14 A kérdező kommentje:
Priviben elküldtem
2011. máj. 7. 13:44
3/14 anonim válasza:
Üdv az ATW nél regisztráltál domain nevet?
vagy csak a tárhely van ott?
4/14 A kérdező kommentje:
NEm én regeltem, én csak igazából újracsináltam az oldalt, de az abromnál van a regisztráció
2011. máj. 7. 16:20
5/14 A kérdező kommentje:
ABROM - nál*
2011. máj. 7. 16:20
6/14 A kérdező kommentje:
És még annyit tudok, hogy a weboldal "megferződőése" abban a szakaszban történhetett, amikor joomlával készítették el
2011. máj. 7. 16:21
9/14 A kérdező kommentje:
Mármint, hogy nem jön be az oldal?
2011. máj. 7. 22:44
10/14 anonim válasza:
Igen
Nézd át lehet hogy valami rossz kodolás van
még azt is ki próbálhatod hogy uj index php csinálsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!