SoBy kérdése:
Hogy tudok .hu-s weboldalt készíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok ugyebár wan egy csomo alap sablonos weboldalkészítő a neten. UCOZ TK Mlap stb.. ojat szeretnék hogy semmi ne legyen csak .hu
Előre is köszönöm :)
2011. ápr. 14. 17:04
1/8 anonim válasza:
Ilyen mlap szintű oldalakat ne használj ilyenhez.
Egyszerű, regisztrálsz egy tárhelyet, majd egy domain-t (a .hu-s domain mindenképp fizetős), majd párosítod a kettőt.
2/8 A kérdező kommentje:
igen. de én ingyenesen gondoltam. Vagy ugy nemlehet megoldani?
2011. ápr. 14. 17:09
3/8 anonim válasza:
Nem, nem lehet. A domain regisztráció mindenképpen fizetős. Csak akkor lehet ingyen, ha megelégszel az ingyenes szolgáltatókkal, de akkor jár hozzá az atw.hu, freeweb.hu és egyéb fődomain.
A domain regisztráció egyébként nem drága, olyan 3000 Ft körüli összeg, a tárhely pedig évenként kb 3-5000 Ft körül van (az egyszerű halandóknak való persze)
4/8 A kérdező kommentje:
és a .com - al is ugyanez a helyzet?
2011. ápr. 14. 17:16
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
veszel egy tárhelyet vagy vps-t vagy szervert meg egy .hu domaint felbaszod rá az oldal mocit és késsz :D
7/8 anonim válasza:
sory hogy ide írok de regeltem a co.cc-re, de hogy lehet a honlapot megnyitni és szerkeszteni *.*?
8/8 anonim válasza:
.co.cc-t párosítod tárhellyel. és ftp kliens kell hozzá. Pl. Filezilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!