Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Butaság lenne egy ilyen...

Butaság lenne egy ilyen oldalt nyitni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretnék egy blogot,vagy weboldalt nyitni a lelkiproblémákról. Végülis a lényege az lenne,hogy lehetne nekem emailt írni,kiönteni a szívet stb,és én próbálnék segíteni az adott személynek megoldani a problémáját.Sokszor szembesültem régen azzal,hogy anno a korombeliek nem mertek ebszélni jó pár dologról a szüleinek,se a abrátnőinek se senkinek.És azért a semleges személy(esetünkben én)akit nem ismernek könyebben kitudnák beszélni a problémájukat.Mi a véleményetek?

25N

2011. márc. 3. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a lelkisegély-szolgálatok ugyanerre valók, egyszerűbb lenne egy ilyennél besegíteni, persze hasznod nem nagyon volna.
2011. márc. 3. 19:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Értem.Nem a haszon miatt csinálom,egyszerűen segíteni szeretnék,mert nekem is nehéz volt régen,és sajnos rajtam akkor senki sem segített.
2011. márc. 3. 19:38
 3/4 M4rcy ***** válasza:
Ha van kedved hozzá és élvezed akkor miért ne? Még segítesz is embereken. Én támogatom.
2011. márc. 4. 00:10
 4/4 anonim ***** válasza:
:) Kemény meló
2011. márc. 5. 03:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!