Hol találhatok ilyen oldalt? (lent)
Itt van egy csomó hely ahova feltöltheted, de a "jobb klikk mentés másként" képlopást sajnos nem lehet megakadályozni, hacsak nem teszel vízjelet a fotóidba...
flickr.com
Fotósok használják főleg, könnyen megosztható és beágyazható fórumokba, weboldalakba, korlátozható a láthatósága, szerzői jogi kikötésekkel lehet megosztani, letiltható a letöltés-gomb is (bár kijátszható a forrásból, aligha találsz olyan oldalt amiben nem lehetne letölteni valamilyen módszerrel a képet - ezért szoktak a tagok direkt kicsi képet felrakni, hogy ne tudják nagy méretben nyomtatni és felhasználni nyilvánosan).
Hátránya, hogy csak az utolsó 200 kép látszik, a többit csak link útján lehet elérni az ingyenes profilban. Egyes szolgáltatás csak a fizetős pro profilhoz tartozik, évi pár dollárért.
Hasonló nagy megosztó a picasa, de szerintem az nálunk kevésbé ismert. Magyar oldal például fotozz.hu
A deviantarton nem a fotók vannak előtérbe helyezve, inkább a grafikák.
A saját blogos megoldás sem rossz, de itt eltűnik a véletlen felfedezés lehetősége, hiszen egy képmegosztón böngészve rátalálhatok a képeidre akár egy kulcsszóra kereséssel, egy független blogon csak akkor ha tudom hogy létezik. Az oda való linkelést meg kell valósítani, a képfeltöltőoldalak közül nem mindegyik őrzi évekig a képet.
tessék velük beszélj
Makovinyi Zoltán csinálja az oldalt (nagy bátyám)
ők szerintem talán még fel is vennének ha olyanok a képeid ;) sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!