Most csináltam egy weboldalt, szerintetek mi kell még rá hogy tökéletes legyen?
Nagyon szeretem a természetet és azért is csináltam róla egy veboldalt, még szinte semmi sincs rajta. Kérlek adjatok tippet. Még mi kéne rá ami a természethez kapcsolódik?
az oldalam címe: [link]
normális válaszokat kérek! köszönöm
biztos vagy abban hogy TE CSINÁLTAD ezt a weboldalt? Te csak testreszabtál egy központi cms rendszert már ne is haragudj, tartalom 0, egyediság 0.
bocsi, de ez az igazság, én nem dicsekednék ezzel a weblappal
Nem látsz utolsó????
a kérdés: MOST!!!!!!!!!!!!!!!!!! csináltam egy weboldalt, szerintetek mi kell még rá hogy tökéletes legyen?
Ok, én csak azért mondtam hogy ne reklámozza hogy ő csinálta, mert mert nagyon kifogják röhögni. Xd
Ez olyan mintha vennél egy házat te szerncsétlen, beremdeznéd, kifestenéd, és azt mondogatnád hogy te építetted, ébredj már fel
fogd már be. úgyis lepontoztalak
Tul sértödékeny vagy :))
pontozzál le engem is ugyan is én soha se szoktam figyelni hogy ki 100% os vagy ki 35%
az itt a baj a gyakori kérdéseken hogy a pontozás nem kategoria szerint történik
ugy hogy ha egy politikai hozzá szolásba istenitem vagy épp megvetem gyurcsányt akkor aki pl fideszes az lepontoz
de láttam én itt olyan választ ami 100% ig megfelelő volt és mégis az volt a válaszadó 30% hasznos válaszokat ad
ugy hogy ezen ellehet gondolkodni
És nem te csinálod a weblapot hanem csak szerkezted
És olykor elkell fogadni azoknak az embereknek is a tanácsait akik kerek perc megmondják a tutit
mert ha mindenki dicsérgeti a weblapodat elöbb utobb elfogult leszel és alapvető hibákat nem veszel észre
és igen a tartalom fontos ,sokan dicsekszenek hogy nekem van 1000 látogatom DE!! az én kérdésem meddig
4 vagy 5 mp ig ??
Én azt az oldalt tartom a legjobnak látogatotság szebontjábol ahol legalább 20 percig nézelödik a látogató
mert akkor késöbb is vissza fog térni ezt meg csak akkor tudod elérni ha van megfelelő tartalom infórmáció
és most lepontozhatsz
Még valamit
soha nekérj vélemény egy fejlesztés alatt lévő weblaprol!!
:) Túl sok a hézag a képek és az információ közt
A fényreklám meg nem oda való!
próbáld úgy megszerkeszteni hogy az e oldal reklámok ne legyenek zavarok.
Az órát is kiveheted felesleges!
Túl sok a hézag,a barna szín nem rossz de kicsit lehetne világosabb.
Mivel nagyon szereted a természetet így gondolom te egészen másképp látod mint az az ember aki csak benne él
A weboldalt is úgy kell megszerkeszteni hogy más is a te szemeddel lásson :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!