Most csináltam egy weboldalt, szerintetek mi kell még rá hogy tökéletes legyen?
Nagyon szeretem a természetet és azért is csináltam róla egy veboldalt, még szinte semmi sincs rajta. Kérlek adjatok tippet. Még mi kéne rá ami a természethez kapcsolódik?
az oldalam címe: [link]
normális válaszokat kérek! köszönöm
TARTALOM! ez a legfontosabb, hiába a szép design, ha nincs rajta semmi!
Töltsd fel tartalommal, irj ismertetöket, kirándulási utvonalak leirása, élmények, stb. Probáld meg te irni és egyedi tartalommal feltölteni, a más oldalakról másolásnak nincs sok értelme.
A tartalom felett elsiklottam, de tényleg fontos hogy legyen választék.
A designról: biztos különbözik az ízlésünk, és lehet hogy butaságokat is írok, de.
A nagybetűs oldalcím szúrja a szememet. A csillogó lóhere zavaró, mert nem tudom a szövegeket olvasni, és kicsit mű is. Az óra is, ugyanezen okokból + elüt a háttértől, a témától. Illetve a kezdőoldal alján kimaradt egy csomó hely, és ott egy fehér csík.
Kérlek vedd építő kritikának, nem bántásból írom. A kezdeményezés dícséretes, (kár hogy nem saját honlap, reklám és eoldalas átláthatatlan felület nélkül,) és hogyha töltesz fel sok képet, túrákat, lesz látogatód bőven. És a kép gyönyörű.
Hogy tökéletes legyen, az alábbi dolgok kellenek csak:
A weblap valid legyen
Egyedi design
Tartalom
ezt a weblapot túlzás h te csináltad... mondjuk úgy h reggeltél egyet :)
Amúgy egy weboldal legyen
-egyedi megjelenésű (esetleg működésű is...)
-tartalmilag rendben
-látogatott.
Ennyi kell egy sikeres weboldalhoz ;)
Nekem a design nem tetszik a színek miatt, az egész túl sötét. Inkább legyen halványzöld, vagy fák... Igen, a lóhere nem a legjobb választás, én valami 10 évesek által készített csili-vili mlapos weblapra tudnám elképzelni. Ami nem tetszik még, a blog forma, egy igazi tartalmas weboldalhoz nem való ez. A menüpontban, vagyis a KEZDŐLAPON-on való folyamatos nagybetűvel írás sem illik. (és VEBLAPOMON) Valamint megpróbálhatnál kreálni saját dizájn-t, más embereket nem tennék a fejlécemre. (Vagy az te vagy? :))
Ezeket is építő kritikának szánom.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
:-)
Elsőnek: rendben, amit leírtál mindent felrakok az oldalra. És a design miatt: Az a baj hogy az eoldal.hu-n nincsn (szerintem) jobb design. Volt egy felhős háttér, de az se volt az igazi. jó rendben, a velcome feliratot kicserélem. És hát a design..... ... szerintem az jó.
De kérek még pár választ a design-ről, szerintetek jó vagy rossz, cseréljem ki?
De nagyon hasznos válaszokat kaptam eddig:-) köszönöm:-)
12:17-esnek: Nem, nem az nem én vagyok.
Sajnos ha saját design-et akarsz felrakni és szerkeszteni, fizetni kell érte
elsőnek: szerintem is szép a design...:)
de lehet hogy majd kicserélem. És persze több lesz a tartalom
LÉGSZI: Majd nézzetek vissza 5-6 nap múlva, és írjátok le mi a véleményetek:)
na kicseréljem a design-et vagy nem?:)
kérek légyszi még pár választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!