Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Most csináltam egy weboldalt,...

Most csináltam egy weboldalt, szerintetek mi kell még rá hogy tökéletes legyen?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a természetet és azért is csináltam róla egy veboldalt, még szinte semmi sincs rajta. Kérlek adjatok tippet. Még mi kéne rá ami a természethez kapcsolódik?

az oldalam címe: [link]

normális válaszokat kérek! köszönöm

2011. febr. 21. 21:24
1 2 3 4
 1/36 A kérdező kommentje:
weboldalt*
2011. febr. 21. 21:25
 2/36 anonim ***** válasza:

TARTALOM! ez a legfontosabb, hiába a szép design, ha nincs rajta semmi!

Töltsd fel tartalommal, irj ismertetöket, kirándulási utvonalak leirása, élmények, stb. Probáld meg te irni és egyedi tartalommal feltölteni, a más oldalakról másolásnak nincs sok értelme.

2011. febr. 21. 21:46
 3/36 anonim ***** válasza:

A tartalom felett elsiklottam, de tényleg fontos hogy legyen választék.

A designról: biztos különbözik az ízlésünk, és lehet hogy butaságokat is írok, de.

A nagybetűs oldalcím szúrja a szememet. A csillogó lóhere zavaró, mert nem tudom a szövegeket olvasni, és kicsit mű is. Az óra is, ugyanezen okokból + elüt a háttértől, a témától. Illetve a kezdőoldal alján kimaradt egy csomó hely, és ott egy fehér csík.

Kérlek vedd építő kritikának, nem bántásból írom. A kezdeményezés dícséretes, (kár hogy nem saját honlap, reklám és eoldalas átláthatatlan felület nélkül,) és hogyha töltesz fel sok képet, túrákat, lesz látogatód bőven. És a kép gyönyörű.

2011. febr. 21. 22:03
 4/36 anonim ***** válasza:

Hogy tökéletes legyen, az alábbi dolgok kellenek csak:

A weblap valid legyen

Egyedi design

Tartalom

2011. febr. 21. 22:07
 5/36 anonim ***** válasza:

ezt a weblapot túlzás h te csináltad... mondjuk úgy h reggeltél egyet :)

Amúgy egy weboldal legyen

-egyedi megjelenésű (esetleg működésű is...)

-tartalmilag rendben

-látogatott.

Ennyi kell egy sikeres weboldalhoz ;)

2011. febr. 21. 23:01
 6/36 anonim ***** válasza:

Nekem a design nem tetszik a színek miatt, az egész túl sötét. Inkább legyen halványzöld, vagy fák... Igen, a lóhere nem a legjobb választás, én valami 10 évesek által készített csili-vili mlapos weblapra tudnám elképzelni. Ami nem tetszik még, a blog forma, egy igazi tartalmas weboldalhoz nem való ez. A menüpontban, vagyis a KEZDŐLAPON-on való folyamatos nagybetűvel írás sem illik. (és VEBLAPOMON) Valamint megpróbálhatnál kreálni saját dizájn-t, más embereket nem tennék a fejlécemre. (Vagy az te vagy? :))

Ezeket is építő kritikának szánom.

2011. febr. 22. 12:17
 7/36 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

:-)

Elsőnek: rendben, amit leírtál mindent felrakok az oldalra. És a design miatt: Az a baj hogy az eoldal.hu-n nincsn (szerintem) jobb design. Volt egy felhős háttér, de az se volt az igazi. jó rendben, a velcome feliratot kicserélem. És hát a design..... ... szerintem az jó.

De kérek még pár választ a design-ről, szerintetek jó vagy rossz, cseréljem ki?

De nagyon hasznos válaszokat kaptam eddig:-) köszönöm:-)

2011. febr. 22. 14:54
 8/36 A kérdező kommentje:

12:17-esnek: Nem, nem az nem én vagyok.

Sajnos ha saját design-et akarsz felrakni és szerkeszteni, fizetni kell érte

2011. febr. 22. 14:56
 9/36 A kérdező kommentje:

elsőnek: szerintem is szép a design...:)

de lehet hogy majd kicserélem. És persze több lesz a tartalom

LÉGSZI: Majd nézzetek vissza 5-6 nap múlva, és írjátok le mi a véleményetek:)

2011. febr. 22. 14:58
 10/36 A kérdező kommentje:

na kicseréljem a design-et vagy nem?:)

kérek légyszi még pár választ

2011. febr. 22. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!