Most csináltam egy weboldalt, szerintetek mi kell még rá hogy tökéletes legyen?
Nagyon szeretem a természetet és azért is csináltam róla egy veboldalt, még szinte semmi sincs rajta. Kérlek adjatok tippet. Még mi kéne rá ami a természethez kapcsolódik?
az oldalam címe: [link]
normális válaszokat kérek! köszönöm
kicsit javítottam rajta, na milyen?:)
A tartalom még nincs meg de majd tudom mi lesz rajta:)
Bocsi, nem tudtam, hogy kell nem használtam még eoldalt.
Ami továbbra is kellemetlen, hogy folyamatosan nagybetűvel írsz, a kék nem passzol a barnához, rosszul jár az óra (!). Kéne valami bevezető szöveg rólad, vagy az oldalról.
23:01: figyelj, ma csináltam, ....
jó akkor nézd meg a barátomét, ő is ma csinálta, na melyik a jobb?
www.klasszlap.sokoldal.hu
Az eoldal, sokoldal, mindenkilapja, stb, csak adott sablonokkal elérhető, sok lehetőség nincs. A design nem a te érdemed, csak az ízlésed szerinti választás a szűkös választékból. (a barátodé szót sem érdemel)
Egyedi design egy webtárhelyen saját html sablonnal érhető el.
Eoldal esetén válasz egy szolid sablont (a jelenlegi egész jó), kerüld a csili-vili felesleges gif animációkat, óra , naptár, stb céltalan alkalmazását (mindenki gépén van óra a sarokban), és az oldal betöltését is lassítja.
És föleg tegyél fel egyedi tartalmat! Például a kerted növényeit és azok fejlödését, gondozását, stb.
Példának itt egy oldal, ami nem szép de van rajta tartalom, és ez a fő!
(ajánlom a Szétszedtem :)))
[link] szetszedtem/szetszedtem.htm
Nem bántani akarlak, ez csak tanács.
üdv ☺
Ha nem ért az eoldalhoz sem, akkor ne várd, hogy rögtön html -t írjon, ez nem fog bekövetkezni. Na jó, talán... Mlapon saját designt tehetsz fel (részben).
A barátod oldalán nincs semmi, de komolyan semmi, még a kezdőlapon sem. A színek ott sem harmonizálnak, sok a reklam, bla, bla...
20:17 rendben elfogadom a tanácsokat.
utolsó: csak azért mutattam meg a barátomét mivel tegnap keztük el mind a ketten. én így állok ő így,,,
csak ennyi..
igazábol majd az oldalt tavasszal kezdem el szerkesztgetni :)) Amit 20:17-es mondott. növényeink fejlődését.
Meg még valamelyik válaszoló írta hogy más oldalról másolni nem érdemes, ez így igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!