Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Most csináltam egy weboldalt,...

Most csináltam egy weboldalt, szerintetek mi kell még rá hogy tökéletes legyen?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a természetet és azért is csináltam róla egy veboldalt, még szinte semmi sincs rajta. Kérlek adjatok tippet. Még mi kéne rá ami a természethez kapcsolódik?

az oldalam címe: [link]

normális válaszokat kérek! köszönöm

2011. febr. 21. 21:24
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

kicsit javítottam rajta, na milyen?:)

A tartalom még nincs meg de majd tudom mi lesz rajta:)

2011. febr. 22. 15:45
 12/36 anonim ***** válasza:

Bocsi, nem tudtam, hogy kell nem használtam még eoldalt.

Ami továbbra is kellemetlen, hogy folyamatosan nagybetűvel írsz, a kék nem passzol a barnához, rosszul jár az óra (!). Kéne valami bevezető szöveg rólad, vagy az oldalról.

2011. febr. 22. 17:02
 13/36 A kérdező kommentje:
ÚRISTEN! AZ ÓRA VALÓBAN ROSSZUL JÁR. KÖSZI
2011. febr. 22. 17:16
 14/36 A kérdező kommentje:

23:01: figyelj, ma csináltam, ....

jó akkor nézd meg a barátomét, ő is ma csinálta, na melyik a jobb?

www.klasszlap.sokoldal.hu

2011. febr. 22. 18:49
 15/36 anonim ***** válasza:

Az eoldal, sokoldal, mindenkilapja, stb, csak adott sablonokkal elérhető, sok lehetőség nincs. A design nem a te érdemed, csak az ízlésed szerinti választás a szűkös választékból. (a barátodé szót sem érdemel)

Egyedi design egy webtárhelyen saját html sablonnal érhető el.

Eoldal esetén válasz egy szolid sablont (a jelenlegi egész jó), kerüld a csili-vili felesleges gif animációkat, óra , naptár, stb céltalan alkalmazását (mindenki gépén van óra a sarokban), és az oldal betöltését is lassítja.

És föleg tegyél fel egyedi tartalmat! Például a kerted növényeit és azok fejlödését, gondozását, stb.

Példának itt egy oldal, ami nem szép de van rajta tartalom, és ez a fő!

[link]

(ajánlom a Szétszedtem :)))

[link] szetszedtem/szetszedtem.htm

Nem bántani akarlak, ez csak tanács.

üdv ☺

2011. febr. 22. 20:17
 16/36 anonim ***** válasza:

Ha nem ért az eoldalhoz sem, akkor ne várd, hogy rögtön html -t írjon, ez nem fog bekövetkezni. Na jó, talán... Mlapon saját designt tehetsz fel (részben).

A barátod oldalán nincs semmi, de komolyan semmi, még a kezdőlapon sem. A színek ott sem harmonizálnak, sok a reklam, bla, bla...

2011. febr. 22. 20:50
 17/36 A kérdező kommentje:

20:17 rendben elfogadom a tanácsokat.

utolsó: csak azért mutattam meg a barátomét mivel tegnap keztük el mind a ketten. én így állok ő így,,,

csak ennyi..

2011. febr. 22. 21:20
 18/36 A kérdező kommentje:

igazábol majd az oldalt tavasszal kezdem el szerkesztgetni :)) Amit 20:17-es mondott. növényeink fejlődését.

Meg még valamelyik válaszoló írta hogy más oldalról másolni nem érdemes, ez így igaz.

2011. febr. 22. 21:22
 19/36 anonim ***** válasza:
Saját képek?
2011. febr. 24. 23:45
 20/36 anonim ***** válasza:
A bejegyzések nem különülnek el egymástól és a háttértől, adni kéne nekik hátteret. pl. egy világosabb barna hátteret, vagy legalább kontúrt!
2011. febr. 25. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!