Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek milyen a blogom?

Szerintetek milyen a blogom?

Figyelt kérdés
[link] ma csináltam úúgyhogy még nemsokminden van benne de majd még dolgozokrajta :D
2011. febr. 20. 22:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Csaak aazt nem ééértem, hoogy miiééért keeeell miiiindeeen maaagánhaaangzóóót töööbszööör leeíírniiiii. A pizsiparty meg nem egy nagy téma...
2011. febr. 20. 22:11
 2/20 anonim ***** válasza:

Ha már egyszer közzéteszed, amit írsz, legalább a helyesírást nézesd át valami programmal - ha neked nem is megy. Ééés nem ééértem, miééért keell nyááávognííí. Az agyamra megy ez a stílus, a háttértől és a színektől megfájdul a fejem, a tartalma pedig nem azért nulla, mert kevés, hanem, mert nincs mondanivalója.

Véleményt kértél, én pedig nem vetítek.

2011. febr. 20. 22:19
 3/20 A kérdező kommentje:
akooooooor megmoooooondanááááád hoooogy miiiii leeeenneeeeeeee jóóóó tééémaaaaaa?
2011. febr. 20. 22:20
 4/20 anonim ***** válasza:
Helyes írás, mondanivaló, egyszerű felület. Ezek a jó blog összetevői. Neked ebből egy sincs sajnos.
2011. febr. 20. 22:23
 5/20 anonim ***** válasza:
Egyébként meg egy ingyenes webtárhely meg egy wordpress motor sokkal nyerőbb páros lenne mint ezek a sablon szarok.
2011. febr. 20. 22:24
 6/20 A kérdező kommentje:
amint már leírtam még nincs kész csak gyorsan összedobtam valamit csak ennyi ...
2011. febr. 20. 22:32
 7/20 anonim ***** válasza:
Mi értele van bármit is gyorsan összedobni?
2011. febr. 20. 22:39
 8/20 anonim ***** válasza:

"csak gyorsan összedobtam"

akkor meg ne kérj véleményt... pláne, ha nem egyedi dologról van szó, hanem egy tucatblogról...

2011. febr. 20. 22:44
 9/20 A kérdező kommentje:
úúristen..-.- csak kíváncsi voltam hogyha ilyen sablont raknák be a blogomba akkor arról mit gondolnának az emberek,milyen a blogom témája stb.. de látom túl sok itt a rosszindulatú ember.. :S
2011. febr. 20. 22:51
 10/20 anonim ***** válasza:
Te kíváncsi voltál, hogy mit gondolnak az emberek. Ezt gondolják. Szerinted nem véletlen, hogy egyetlen pozitív vélemény sem érkezett?
2011. febr. 20. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!