Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy néz ki a blogom? Témája...

Hogy néz ki a blogom? Témája érdekes?

Figyelt kérdés
[link] Pár napja kezdtem el írni csak blogot. Amatőr vagyok. Véleményeket szívesen fogdnám. Nem reklámozom!!
2011. szept. 22. 21:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
sajnos a blog.hu sok bizbasza elrontja, de a téma jó.. ilyeneken lehet csámcsogni, ne vedd sértésnek, de én attól tartok, hogy hamar abba fogod hagyni, sok munka van abban, ha ilyen témában érdekeset és jót akarsz írni (után keresni stb). Sok sikert, remélem nem lesz igazam :)
2011. szept. 22. 22:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. szept. 22. 23:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

jól néz ki, de a témája nem érdekel, 9/11 már sokszor sok helyen ki lett tárgyalva

de ha ilyen össze esküvés elméletekről akarsz írni akkor keress olyanokat amikről eddig kevesebbet halottunk

2011. szept. 23. 08:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Hogyhogy hogy néz ki? ez egy alap blog.hu sablon... és nem szép. A témája sem érdekes számomra.
2011. szept. 24. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!