Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Megnéznétek a blogom?

Megnéznétek a blogom?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy egy hete nyitottam. Nem túl sok a látogató. Megnéznétek ? Adnátok tanácsokat az oldallal kapcsolatban ?

[link]

2011. szept. 14. 19:42
 1/9 anonim ***** válasza:
A designja az valami borzasztó siralmas. Az ilyen blogok már elkészülésük első pillanatában halálra vannak ítélve. Millió egy ilyen oldal van az interneten és egyiket sem nézi a kutya sem. Ha fejre állsz sem fogsz tudni neki szerintem napi 5-10 embernél nagyobb nézettséget csinálni.
2011. szept. 14. 19:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Még dolgozom rajta :)
2011. szept. 14. 20:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne harag, de borzasztó! Nem értem, hogy akik ilyeneket csinálnak, nem látják, hogy olvashatatlan? Nem te vagy az egyetlen. 2 mp alatt kifolyna a szemem.
2011. szept. 14. 23:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Drágám, talán majd belátod, hogy a szöveg megjelenitésében a legegyszerűbb a legjobb. Vagyis a betűszinek/tipusok spilázásával csak hergeled az olvasót. Mert az olvasó azt olyan, hogy ránéz a lapra és ha kényelmetlen olvasni, akkor azt mondja: ez is csessze meg a lapját! Aztán továbbmegy a sokezernyi blog valamelyikére :)
2011. szept. 15. 23:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Drágád az anyád -.-
2011. szept. 16. 13:15
 6/9 anonim ***** válasza:
:)
2011. szept. 16. 13:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha akarsz, akkor írj internetes naplót. A dizájnal kapcsolatban:

- Én nem szeretem a láthatatlan betűket: A háttér elég világos, használj sötét szöveget (stötétkék, fekete) de azt végig. Ne változtasd a szövegszínt mindig.

- A blogodra ne a viccek miatt jöjjenek az emberek. Azt szedd ki onnan, legalább máshova rakd.

- Helyesírásra figyelj.

- Emotikonból nem kell sok.

2011. szept. 17. 20:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Gratulálok. Ha egy válaszolónak igaza van, de neked nem tetszik azt le kell anyázni...
2011. szept. 17. 21:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem a válasza miatt írtam hogy anyád. Ha nem azért mert le drágázott a kiscsicska ; )
2011. szept. 18. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!