Mi a következő lépés?
Figyelt kérdés
Regisztráltattam egy domain nevet, és - 2 hét elteltével - tegnap kaptam egy e-mailt a regisztrátortól, hogy a domain név bejegyzésre került számomra.
A szerződésben meg van adva az elsődleges és másodlagos name-server(host ip).
Hogyan tudok tartalmat feltölteni?
2011. jan. 25. 17:36
1/6 anonim válasza:
Domain névre nem nagyon fogsz semmit se feltölteni, e mellé még kell tárhelyet venned, vagy ingyenes tárhelyet használni. A domain név nem más, mint egy mutató, hogy a www.xyz.hu/com/stb címhez tartozó oldalt hol kell keresni.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Ingyenes tárhelyet használok. A kérdésem pontosabban az, hogy hogyan tudom odairányítani a domainnév.hu -t beíró felhasználót.
2011. jan. 25. 17:50
3/6 anonim válasza:
Szerintem ingyen sehogy, mivel ezért ingyenesek az ingyenesek. Hol van az oldalad?
4/6 anonim válasza:
Ezt ott kell megkérdezned, ahol vetted a domaint. Nem kaptál valamilyen jelszót egy webes felülethez, ahol át tudod állítani, hogy hova mutasson?
5/6 anonim válasza:
Kb. olyasmit csináltál mintha vennél egy autót aztán megkérdezed, hogy mi kell ahoz hogy vezessem. Komolyabban: Mint előbb írták felkersed a szolgáltatót. Ott meg kell tudnod adni (az elérési paramétereket meg kellett, hogy adják írásban) a tárhelyed nevét amire irányítani akarod a látogatót, ha az adott domaint bepötyögik. A tárhelyeden, ami elvileg bárhol lehet, pedig elhelyezed azt az anyagot amelyre mutat a domain.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszolat, közben megoldódott. Csak egy e-mailt kellett írnom a regisztrátornak, hogy mit akarok, és megcsinálták.
2011. jan. 27. 07:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!