Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi legyen a következő lépés?...

Mi legyen a következő lépés? Letöltöttem 2 játéktorrentet, CoD 1 és 2 szerepelnek is a T. Commanderben. És most?

Figyelt kérdés

Úgy vannak, hogy Call of Duty.3213703.TPB.torrent a másik is ilyesmi. Teljes verziók, és nem tudom mit kell velük tenni ezután...kell valami még hozzá?

És legyetek kedvesek, ne használjatok szakszavakat...:D

Szétb*sz az ideg...:D

Köszönöm!!!

2008. dec. 17. 00:48
 1/10 anonim ***** válasza:
***** Innen töltsd le a mikro torrent nevű programot, azzal nyisd meg. Az oldalon van leírás, hogy megy a torrentezés.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2008. dec. 17. 02:45
 2/10 yuda ***** válasza:
100%

Tehát total commanderben nézed-ez jó-tehát most írd ide be,mit kaptál: több féle is lehet,írok pár példát:

-kaphattál csak összesen kettő db.fájlt,amit megnézve a végén "iso" szót látsz.....vagy kaphattál két mappát,amibe már ki van telepítve a játék....vagy mindekettő végződése "rar" akkor ki kell csomagolnod...vagy valamilyen számra végződik,akkor összefűzni a commanderrel...stb.

szóval írd le,mit látsz!

2008. dec. 17. 09:09
 3/10 A kérdező kommentje:

A két játékhoz két külön torrent kiterjesztésű fájlt kaptam, ezeket pát másodperc alatt letöltötte...most itt állok.

A CoD 1-hez azt kaptam csak egyedül, amit bemásoltam, nincs benne iso...

A CoD 2-höz is egy ilyet, torrenttel a végén...csak pár kilobájt mindkét fájl.

Ott figyelnek a Játékok könyvtárban egymás alatt.

2008. dec. 17. 12:01
 4/10 yuda ***** válasza:
100%

Ha így áll a dolog,akkor sajnos semmit nem töltöttél le.

Csináld ezt: letöltöd az utorrent nevű programot és feltelepíted.

Amikor készen vagy, akkor menj megint arra a torrent oldalra ahol van a játék és indítsd el:kattints a megnyitásra /nem mentés/-tehát megnyitás és akkor automatikusan az utorrent program fogja megnyitni-leokézod és indul,de számíts pár órára-egyébként kimutatja a hátralévő időt,így nyomon követheted...és még valami: a torrentezés előtt nézd meg az oldalon: van e valamilyen szám ott ahol azt írják,hogy :"seed"-mert az határozza meg a letöltési sebességed,ha nincs: el se kezd.

2008. dec. 17. 12:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem jól csináltad!

Ha elmentetted akkor nyilván van valamilyen letöltő kliensed, uTorrent, Azureus stb.

Miután rákattintasz a torrentre megnyílik egy ablak, hogy mit szeretnél: "mentés, futtatás, mégse". Ne a mentést válaszd hanem a futtatást! A "mentés", mint azt te is észrevetted, csak a torrent címét menti. A "futtatás" tölti le a programot, amit általában valahová a dokumentumok közé tesz, (mint már valaki írta előttem) *.iso, *.rar formátumban. (A letöltés sok esetben napokig is eltarthat!) Ha megvan a letöltés akkor a kapott fájlokat másold át egy neked tetsző könyvtárba ahonnan kicsomagolhatod, kiírhatod CD-re vagy beteheted pl. a Daemon által létrehozott virtuális meghajtóba. Fontos, hogy az eredeti fájlokat hagyd meg azon a helyen is ahová letöltötted és hagyd futni a letöltő klienst(pl. uTorrentet vagy amit használsz), mert a torrentezésnek az a lényege, hogy amit kaptunk azt adjuk is vissza. Aztán ha látod, hogy már legalább annyi(vagy több) vissza töltődött, mint amennyit letöltöttél akkor törölheted az eredetileg letöltött fájlokat, de ha van hely a gépeden akkor hagyhatod is, hogy mások is letölthessék!

Remélem nem írtam túl bonyolultan!

2008. dec. 17. 12:37
 6/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Na, szóval megkerestem az uTorrentet, telepítettem, magyarosítottam és átolvastam a torrentezés alapjait.

Ahogy meglett a program, a már említett 2 torrent fájl elé odakerült az uTorrent logója a T. Commanderben, 2X rákkatintva megnyílt az uTorrent, benne bemásolva a torrent fájl és O.K.-ézva el is kezdte letölteni...remélem jó ez így és nyomon vagyok...:)

11 hétről indult, de lement 3 és fél órára 2 perc alatt.

Na kíváncsi leszek!

2008. dec. 18. 17:55
 7/10 A kérdező kommentje:

Megvan, 100% letöltve...A Játékok cím alatt van egy downloads könyvtár, benne Call of Duty <DIR>

Ebben pedig: dev-coda bin, alatta dev-coda cue, dev-codb bin, dev-codb cue, és végül deviance nfo.

Ájjáj, és most?! :S

2008. dec. 18. 23:56
 8/10 yuda ***** válasza:
100%

Ismered a daemon tools progit?

Az kell neked. -ha nincs telepítsd,mert sok játékhoz még kelleni fog,ha már van akkor indítsd és olvastasd be vele.

Ha kell segítség,írj továbbra is segítünk-egyébként már a célnál vagy.

2008. dec. 19. 08:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Innen tudod letölteni a Daemont:

[link]

2008. dec. 19. 10:39
 10/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Közben megvan a CoD2 is, oda került szépen az első rész alá, kicsit lelassult a gépem tőle mert most meg visszatölti...de megvan, az a lényeg.

Szóval igen, megvan a Daemon Tools progi már régen valamiből kifolyólag, csak a használatáról nincs halvány fogalmam se! :S

Még tegnap próbáltam kezdeni vele valamit, de az asztalon lévő Daemon Tools Lite ikonra kattintva nem történt semmi. A böngészőm kezdőlapjában (Firefox) is szerepel, de ott meg fogalmam sincs mit tegyek vele, mit hova másoljak vagy akármi...kis próbálkozás után telepíttetni akarta velem az Astroburn nevezetű cuccot de azzal sem jutottam előrébb...

Itt állok egyelőre...

2008. dec. 20. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!