Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Elkaptam egy domaint, amiről...

Elkaptam egy domaint, amiről kiderült, hogy csaló cég használta. Így nem fogom használni, de nem tudom lemondani. Lehet ebből bajom?

Figyelt kérdés

Az volt a terv, hogy saját kapcsolódó oldalamra irányítom, ezzel szerzek pár látogatót, de amint tudomást szereztem arról, miért szűnt meg, egyből levettem az átirányítást, szerencsére nem sokáig volt rajta, kb. a saját oldalam járatná le. Bűncselekményt követtek el a név alatt, becsaptak több ezer vásárlót, a Nav is lecsapott rá, persze az előzmények tudatában már értéktelen a számomra ez a név. Jelenleg semmi tartalom nincs rajta, és nem is lesz. Csak nem kevés becsapott ügyfél volt, kár érte pedig jó név lenne, csak nem kicsit lejáratták, erre én semmit sem építenék.

Lehet belőle bajom, vagy ha nem használom és nem lesz rajta semmi tartalom, akkor már a kutya nem foglalkozik vele? Kb. 3 éve zárt be a webáruház, vagyis bezáratták.

#domain #domain elkapás
okt. 29. 20:09
 1/7 A kérdező kommentje:
Esetleg gondolkozom, írjak-e ki rá valamit, ezt azért kell átgondolnom, hogy mit, mert nem szeretném, ha az előző tulaj rágalmazással vádolna. Ebből a megfontolásból nem írtam ide be a domain nevet sem. Mindenesetre így nem fogom használni.
okt. 29. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs rajta tartalom, abból nem lesz bajod. Lejár, nem újítod meg, ennyi.
okt. 29. 20:55
 3/7 anonim ***** válasza:
írd ki rá, hogy eladó a domain.. hátha megveszi valaki.
okt. 29. 21:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Kár érte, mert jó név lenne, lehet még alaposabban utána nézek, de a negatív vélemények miatt nem szeretném, ha összevonnának az előző tulajjal. Akkor viszont jobb, ha tényleg hagyom lejárni. Szerencse, hogy csak 2000 Ft volt a licitem, azzal vittem el, így nem bukok vele sokat.
okt. 29. 21:10
 5/7 anonim válasza:
Milyen hülyeségeken tudtok agonizálni.
okt. 29. 21:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Senkit nem fog érdekelni, ha nem csinálsz rajta semmi illegálisat
tegnapelőtt 01:49
 7/7 anonim ***** válasza:
A helyedben parkoltatnám, ha tényleg annyira jó név. Pár év múlva már azt sem tudják, hogy miről van szó és nem kötik össze a csalással. Habár szerintem az emberek többsége most sem tudja miről van szó, ha meglátják a domain nevet.
tegnap 04:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!