Adnátok tanácsokat miről szóljon az első weblapom?
Figyelt kérdés
Végre szeretnék egy sajátot készíteni, de egyszerűen nincs ötletem hogy miről szóljon. (vagy annyi ötletem van hogy nem tudok dönteni...) Ti milyen témákban olvasnátok szívesen?2010. nov. 3. 13:39
1/4 anonim válasza:
A hóbaglyok és levelibékák szerelmi életéről.
2/4 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat legyetek szívesek. Nagyon szépen megkérem hogy aki tudja magáról hogy az IQ-ja a 10-et nem üti meg akkor ne válaszoljon...
2010. nov. 3. 13:54
3/4 anonim válasza:
Én színészekről, színésznőkről és anime-ről olvasok szívesen a neten. Dehát ízlések és pofonok. Ja és majdnem kifelejtettem: akkor a legjobb, ha olyanokat írsz a site-odra amik nincsenek ott az összes webhelyen, mert úgy nagyon unalmas, ha mindenhol ugyanazt olvassa az ember.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!