Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ezeket a menő weboldalakat...

Ezeket a menő weboldalakat hogyan csinálják?

Figyelt kérdés

Sziasztok gyakoris közösség!

Eddig csak Wordpress-ben csináltam weboldalakat, ott is ilyen mókolás jellegűen, tehát többször omlott össze mint működött.

Azt nem értem ezeket a tényleg nagyon komoly webodalakat hogyan csinálják? Mindig is meg akartam tanulni csinálni egy ilyet, de nem tudom hogy kezdjek neki.

Itt van pl a [link]

Modern, nagyon jól néz ki, még sincs túl bonyolítva. Wordpressel esélytelen, hogy ilyen weboldalt csinálsz.

Vagy wordpressel is lehet ilyet csinálni??? Wordpress-re egyáltalán hogyan tervez valaki egyedi témát? Szóval sok kérdésem van.

2023. nov. 3. 21:24
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

20, Jó és abba mennyi marketing meg több száz millió forint lett befektetve? Ne ilyen közhely weboldalakat mondjatok, én is tudok írni ilyen közhelyeket hogy goggle meg fészbúk, meg instagram milyen jó oldalak.

Olyat mondjatok amit EGYEDÜL létre lehet hozni, vagy max kevesebb befektetésből. Emag ... több milliárd forintos bevételű cég weboldala, persze hogy jó lesz. De akkor mediamartkt, meg árukereső, meg használtautó, stb ... Mind közhelyek.

2023. nov. 13. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!