Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ezeket a menő weboldalakat...

Ezeket a menő weboldalakat hogyan csinálják?

Figyelt kérdés

Sziasztok gyakoris közösség!

Eddig csak Wordpress-ben csináltam weboldalakat, ott is ilyen mókolás jellegűen, tehát többször omlott össze mint működött.

Azt nem értem ezeket a tényleg nagyon komoly webodalakat hogyan csinálják? Mindig is meg akartam tanulni csinálni egy ilyet, de nem tudom hogy kezdjek neki.

Itt van pl a [link]

Modern, nagyon jól néz ki, még sincs túl bonyolítva. Wordpressel esélytelen, hogy ilyen weboldalt csinálsz.

Vagy wordpressel is lehet ilyet csinálni??? Wordpress-re egyáltalán hogyan tervez valaki egyedi témát? Szóval sok kérdésem van.

2023. nov. 3. 21:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Először én is azon gondolkodtam, hogy biztos jó oldalt linkeltél-e be. Ezt menőnek és trendinek nem mondanám, inkább régimódinak.

Ne haragudj, de egy kicsit olyan szaga van ennek, mintha csak reklámozni akarnád a weboldalad.

2023. nov. 5. 08:49
 12/21 A kérdező kommentje:
11, Nem az én weboldalam, örülnék ha ilyen lenne.
2023. nov. 5. 10:43
 13/21 A kérdező kommentje:
De említettem a mobilfox-ot is. Csak azoknak már azóta változott a design-juk. Régen nekik is nagyon dúra volt.
2023. nov. 5. 10:44
 14/21 anonim ***** válasza:

#9: azt hol látod, hogy php5.6?

Amúgy még azt tenném hozzá, hpogy cpaneles tárhelyen van a Servergardennél.

2023. nov. 11. 12:17
 15/21 anonim ***** válasza:

Ezt pl. a fejlécben

X-Powered-By PHP/5.6.40

2023. nov. 11. 12:47
 16/21 anonim ***** válasza:

15? igen, tényleg ott van, elsőre nem vettem észre. De ez elég gáz, rég EOL verzió.

Amúgy tényleg egy hányadék ez a weboldal, mind uix szempontból, mind kódilag, nem tudom kedves kérdező, Te mit látsz benne...

És amúgy simán lehet wordpressel is ilyet csinálni, de ez nem az. Egyedi fejlesztésnek tűnik, főleg a magyar nyelvű url-ek (ajax.php/kosar) meg classok (termek_quick_switch_holder), változók ($kosar_v2 = 1) miatt.

2023. nov. 11. 13:20
 17/21 anonim ***** válasza:
szerintem amúgy a kérdező valami tizenéves kölyöknek tűnik.... a válaszai alapján.
2023. nov. 12. 21:14
 18/21 A kérdező kommentje:
Akkor mutassatok már egy weboldalt ami szerintetek jó. Ez magyar piacra készült gondolom jól is konvertál. A konverzió a lényeg.
2023. nov. 13. 01:50
 19/21 anonim ***** válasza:
50%
jól konvertál? mit? Wav-ot mp3-ra? vagy mit?
2023. nov. 13. 04:25
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
jól konvertáló weboldal :D emag... :D na ott aztán 100 látogatóból lesz 99 vásárló
2023. nov. 13. 05:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!