Ezeket a menő weboldalakat hogyan csinálják?
Sziasztok gyakoris közösség!
Eddig csak Wordpress-ben csináltam weboldalakat, ott is ilyen mókolás jellegűen, tehát többször omlott össze mint működött.
Azt nem értem ezeket a tényleg nagyon komoly webodalakat hogyan csinálják? Mindig is meg akartam tanulni csinálni egy ilyet, de nem tudom hogy kezdjek neki.
Itt van pl a [link]
Modern, nagyon jól néz ki, még sincs túl bonyolítva. Wordpressel esélytelen, hogy ilyen weboldalt csinálsz.
Vagy wordpressel is lehet ilyet csinálni??? Wordpress-re egyáltalán hogyan tervez valaki egyedi témát? Szóval sok kérdésem van.
Először én is azon gondolkodtam, hogy biztos jó oldalt linkeltél-e be. Ezt menőnek és trendinek nem mondanám, inkább régimódinak.
Ne haragudj, de egy kicsit olyan szaga van ennek, mintha csak reklámozni akarnád a weboldalad.
#9: azt hol látod, hogy php5.6?
Amúgy még azt tenném hozzá, hpogy cpaneles tárhelyen van a Servergardennél.
Ezt pl. a fejlécben
X-Powered-By PHP/5.6.40
15? igen, tényleg ott van, elsőre nem vettem észre. De ez elég gáz, rég EOL verzió.
Amúgy tényleg egy hányadék ez a weboldal, mind uix szempontból, mind kódilag, nem tudom kedves kérdező, Te mit látsz benne...
És amúgy simán lehet wordpressel is ilyet csinálni, de ez nem az. Egyedi fejlesztésnek tűnik, főleg a magyar nyelvű url-ek (ajax.php/kosar) meg classok (termek_quick_switch_holder), változók ($kosar_v2 = 1) miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!