Hogyan készíthetnek más emberek tanfolyamokat az én weboldalamon?
Készül egy adott témával foglalkozó weboldalam, amibe egy olyan funkciót szeretnék beépíteni, hogy a felhasználóknak lehetőségük legyen saját tanfolyamokat készíteni a témával kapcsolatban, majd utána publikálni őket az oldalon.
Lenne az oldalon egy menüpont, ahol értékelés és téma szerint kategorizálva lehetne a mások által készített tanfolyamokra jelentkezni.
Most akkor fejlesszem le én ezt a funkciót vagy esetleg van valami API harmadik féltől, amit tudok használni erre?
Minden választ köszi!
Önmagában a fejlesztés nem kerülne pénzbe, csak időbe. Ha monetizálni akarnám a tanfolyamokat, akkor már lehet, hogy tényleg kemény dió lenne.
A gond az, hogy valószínű nem sok jelentkező lenne tanfolyam készítésre, ha nem kapna érte semmit.
Hát ez így húzós...
"A gond az, hogy valószínű nem sok jelentkező lenne tanfolyam készítésre, ha nem kapna érte semmit."
És ez őszintén: meglepő? Nem tudom, mit értesz konkrétan "tanfolyam" alatt, de egy valamire való tanfolyam elkészítése bőven túllépheti a száz munkaórát. A szabadidő pedig drága. Ez egy olyan erőforrás, ami erősen korlátozott. Az emberek többsége dolgozik, mellette azért szeretné a saját életét is élni, nem fog csak azért egy hónapig lemondani a megszokott életviteléről azért, hogy másvalakinek az oldalára tök ingyen készítsen tartalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!