Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan készíthetnek más...

Hogyan készíthetnek más emberek tanfolyamokat az én weboldalamon?

Figyelt kérdés

Készül egy adott témával foglalkozó weboldalam, amibe egy olyan funkciót szeretnék beépíteni, hogy a felhasználóknak lehetőségük legyen saját tanfolyamokat készíteni a témával kapcsolatban, majd utána publikálni őket az oldalon.

Lenne az oldalon egy menüpont, ahol értékelés és téma szerint kategorizálva lehetne a mások által készített tanfolyamokra jelentkezni.

Most akkor fejlesszem le én ezt a funkciót vagy esetleg van valami API harmadik féltől, amit tudok használni erre?

Minden választ köszi!

2023. okt. 31. 03:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Már van weboldalad? Ha jól értettem igen? Miben csináltad eddig?
2023. okt. 31. 03:12
 2/8 A kérdező kommentje:
MERN stack alapon készül.
2023. okt. 31. 03:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, ezt neked kell hozzá fejleszteni.
2023. okt. 31. 08:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Azért azzal tisztában vagy, hogy mire ezt úgfy megcsinálod, hogy jogilag is rendben legyen az milliós tétel lesz (Forintban+ÁFA)?
2023. okt. 31. 09:02
 5/8 A kérdező kommentje:

Önmagában a fejlesztés nem kerülne pénzbe, csak időbe. Ha monetizálni akarnám a tanfolyamokat, akkor már lehet, hogy tényleg kemény dió lenne.

A gond az, hogy valószínű nem sok jelentkező lenne tanfolyam készítésre, ha nem kapna érte semmit.

Hát ez így húzós...

2023. okt. 31. 14:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Sokan azt hiszik, hogy eg yilyen cucc a fejlesztéssel véget ér. De utána jön az üzemeltetés. És ha a felhasználó ott tartalmat helyez el azért ott már az üzemeltetőnek is észnél kell lennie. És nagyon sok munka lesz. Nyilván készítesz üzleti tervet (még "ingyenes" szolgáltatáshoz is kell készíteni) és abból kijön a go-no go történet. De szerintem itt valahol a "költség" oldalt alul becsülted. Eleve GDPR, SZJT és társai jogszabályokat ismered? Ezek a kezdeményezések nem ott szoktak elbukni, hogy nem tudják lefejeleszteni az oldalt, hanem ott hogy 1./ biztonságos legyen; 2./ jól karbantartható elgyen /bele értve a moderálástól a GDPR-ig; 3./ GDPR; 4./ SZJT; 5./e-hírközlési jogszabályok. Majd a folyamatos üzemeltetés idő és munkaóra ráfordítása. Ezer meg ezer ilyen kezdeményezés hullik el 2-3 hónap után (vagy addig se jut el).
2023. okt. 31. 14:52
 7/8 anonim ***** válasza:
75%

"A gond az, hogy valószínű nem sok jelentkező lenne tanfolyam készítésre, ha nem kapna érte semmit."

És ez őszintén: meglepő? Nem tudom, mit értesz konkrétan "tanfolyam" alatt, de egy valamire való tanfolyam elkészítése bőven túllépheti a száz munkaórát. A szabadidő pedig drága. Ez egy olyan erőforrás, ami erősen korlátozott. Az emberek többsége dolgozik, mellette azért szeretné a saját életét is élni, nem fog csak azért egy hónapig lemondani a megszokott életviteléről azért, hogy másvalakinek az oldalára tök ingyen készítsen tartalmat.

2023. nov. 1. 12:59
 8/8 anonim válasza:
60%
Mi ez a bohóckodás...?
2023. nov. 3. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!