Két weblap egy tárhelyen belül megoldható? Hogyan? Vagy ez így nem járható?
Lenne a tárhelyem public_html részében site_live és site_new mappa és a site_live-ot érné el alapesetben mindenki és a jelenlegi ide kerülne, kivéve, ha.. valami paraméter úgy lenne beállítva, akkor a site_new lenne látható.
Ez kivitelezhető, szoktak ilyesmit csinálni? Vagy inkább más megoldás jobb?
Ilyesmire gondolsz: ?
Microsoft windows 10 letöltő oldala. Win alól az MCT és frissítő exe tölthető le róla míg linux alól nézve ugyanezen oldalt az iso tölthető le. (teljesen más oldal jön be)
#1-es igen, ilyesmit próbálgatok.
#2-es végülis így is lehet nézni,
Gyakorlatilag arra jutottam, hogy valami env variable kombinációt kell találnom, de még ha meg is lesz és akkor talán menni fog.
A legjobb lenne, ha lenne fix ip-m, mert akkor már csak a böngészőt kell hozzá ellenörizni, de majd keresek valamit.
Miért nem csinálod subdomain -el,
van a jelenlegi exmaple.tld,
és felveszel fejlesztésre egy új aldomaint,
pl. new.example.tld és ahhoz beállítasz egy másik könyvtárat.
#4-es igen, ez is jó ötlet, csak nem tudom, hogy ez hogy szokott lenni.
Csak gyorsan rákerestem, és behozott a kereső cpaneles találatot, azt tudom hogy a tárhelyünknél van cpanel, szóval ha ott lesz ilyen opció, akkor mennie kéne ingyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!