Tárhelyköltöztetés szolgáltatón belül?
Sziasztok!
Van egy domain nevem, amit egy tárhelyszolgáltatón belül akarok egyik tárhelyről a másikra költöztetni. (cPanels felület) Töröltem az előző tárhelyen a költöztetni kívánt domaint. A másik terhelyhez hozzáadtam az előző helyen törölt domaint. Majd átköltöztettem az adatbázist, át az odlalt, a wp-confog-ban kijavítottam az adatbáziskapcsolatot. Flottul ment minden. Amíg meg nem néztem az oldat egy böngészőben. Rögtön az előző tárhelyhez tartozó fő domaint töltötte be, mintha redirekt lenne rá. És sehogy sem tudom rávenni, hogy az oldal címére az új tárhelyet mutassa. HOgy legalább lássam a php warningokat, hogy kezdjem el kijavítani a költöztetés adta hibákat. A nameserverek nem változtak, mert ugyan az a tárhelyszolgáltató. Sajnos nem magyar, így neház a kommunikácó velük. Már megnéztem az A recordot, midnent. Mindenhól jó az IP cím, nincs sehol redirect ezen a domain néven. Mégis az előző tárheéyhez rendelt fődomaint tölti be. Nem kesselés gond, mert azt ezerszer töröltem már. Új böngészőben is néztem. Szóval nem tudok megbírkózni a feladattal.
Időközben megoldódott köszönöm. Valamiért ez időbe telt a nameservernek a szolgáltatónál. Mert magától megoldódott a kérdés feltétele után pár órával.
Köszönöm a segítő szándékot!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!