Webáruházas céges e-mail címet hol vásároljak meg, hogy gyors legyen és pontos?
Fontos, hogy iphone tudja kezelni a mail alkalmazásban, illetve automatizálás is lenne rajta.
Találtam olcsókat, de nem tudom melyik az, ami gondmentes is, mint szolgáltató.
Tudtok ajánlani esetleg valamit?
Bármelyik hostingnál
Rackhost, dotroll, rackforest stb
Elvileg a webtárhely szolgáltatónak ahol a webáruház van, kellene email szolgáltatást is adnia. A webáruház domainje az email domain, és az előtag bármi lehet.
Ha kifejezetten megbízható és minőségi email szolgáltatást keresel, és nem saját domainen szeretnéd használni, a [link] szolgáltatását érdemes megnézni, a legkisebb csomag havi 2 euro, kb, 800 Ft, ez 5 Gb tárhelyet ad, ami szerintem több, mint elegendő (de ha nagyobbra van szükség, van több csomag is). Ez természetesen reklámmentes.
Ingyenesben a [link] a legjobb, van olyan jó, mint bármelyik fizetős, viszont ez nem reklámmentes, cserébe 15 Gb tárhelyet ad. Sokan használják céges levelezésre is.
Szóval van egy domain-ed a webáruházhoz.
aminek a domain-e aaaa.bbb
és olyan email címet akarsz hogy ha valaki ír az áruháznak akkor ne a
@aaaa.bbb legyen hanem pl @ggg.eee.
Tisztára logikus, na az ilyen webshopból nem vásárolunk soha.
Az nem kifogás hogy nincs a tárhelyhez email, mert már minden tárhelyhez
adnak email szolgáltatást is.
Ha meg tényleg olyan a tárhelyszolgáltató amely nem adott na azt el is lehet felejteni, mint ahogy az SSL-t is adják.
De pl mi nem sajnáljuk a greenbar-s SSL-re se a pénzt, pedig nem is webshop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!