A fiú és a lány mellé mi legyen a harmadik opció egy regisztrációnál?
"A biológia törvényei ezzel szemben más mondanak, bármennyire is ellenkezel ellene. A homo sapiens sapiens fajnál két nem van, minden más betegség - ez a rögvalóság."
Te, én már 5 különböző országban jártam, komolyan nem kapnál levegőt, hogyan élnek az emberek. Nem a magyar, lehajtott fejű, sötét fajta, aki 4 évente csak a narancssárgát látja a papíron, hanem a többi, nyitott gondolkodású fajta, akinek értelem is csillog a szemében! :D Annyira sajnállak, komolyan, mert egy pincében ülsz és öleled a térded, hogy nem változik semmi, nem változik semmi, mert ez a tény, ez a tény... közben kint süt a nap, az embereknek színes a haja, ölelik és szeretik egymást nemtől függetlenül! :) A legjobbakat kívánom neked, és hogy ne félj a napfénytől! Egyszer kukkants ki, talán megvilágosodsz! :)
"Te, én már 5 különböző országban jártam, komolyan nem kapnál levegőt, hogyan élnek az emberek. "
És? Én meg 6-ban. Én nyertem! ;)
Az általam felsoroltak nem országspecifikusak. A homo sapiens sapiens fajnak két biológiaineme van. Ez tény, ezt nem lehet megmásítani.
Minden más betegség. Ezt nem Magyarországon találták ki hanem nemzetközileg.
És azok a szerencsétlenek, akik ezt nem képesek elfogadni szoronganak, depresszióban szenvednek és öngyilkossági kísérletet hajtanak végre - még a nemátalakító "műtétek" ellenére is - mert ezek a problémák főleg mentálisak nem kezelhetőek pusztán hormonokkal és szikével. Nem, nem (csak) kis hazánkban, hanem az általad annyira agyonajnárazott "5 országban" is. Sajnos ezek kőkemény statisztikák. Ez van.
" Akiket ismerek, azok sem szenvednek. 5 éve lány volt, most fiú, mosolyog és házasodik."
Kis egyedszám, szubjektív tapasztalat (ki tudja, hogy a mosolygása ellenére milyen problémákkal küzd), illetve vak hit. A tények attól tények maradnak. És kőkemény lesz a felébredés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!