Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » A fiú és a lány mellé mi...

A fiú és a lány mellé mi legyen a harmadik opció egy regisztrációnál?

Figyelt kérdés
A 'nem szeretném megadni' nem jó, az "egyéb" meg lekezelően hangzik.

2022. nov. 9. 15:13
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
0%

"A biológia törvényei ezzel szemben más mondanak, bármennyire is ellenkezel ellene. A homo sapiens sapiens fajnál két nem van, minden más betegség - ez a rögvalóság."

Te, én már 5 különböző országban jártam, komolyan nem kapnál levegőt, hogyan élnek az emberek. Nem a magyar, lehajtott fejű, sötét fajta, aki 4 évente csak a narancssárgát látja a papíron, hanem a többi, nyitott gondolkodású fajta, akinek értelem is csillog a szemében! :D Annyira sajnállak, komolyan, mert egy pincében ülsz és öleled a térded, hogy nem változik semmi, nem változik semmi, mert ez a tény, ez a tény... közben kint süt a nap, az embereknek színes a haja, ölelik és szeretik egymást nemtől függetlenül! :) A legjobbakat kívánom neked, és hogy ne félj a napfénytől! Egyszer kukkants ki, talán megvilágosodsz! :)

2022. dec. 14. 02:19
 32/35 anonim ***** válasza:

"Te, én már 5 különböző országban jártam, komolyan nem kapnál levegőt, hogyan élnek az emberek. "

És? Én meg 6-ban. Én nyertem! ;)

Az általam felsoroltak nem országspecifikusak. A homo sapiens sapiens fajnak két biológiaineme van. Ez tény, ezt nem lehet megmásítani.

Minden más betegség. Ezt nem Magyarországon találták ki hanem nemzetközileg.

És azok a szerencsétlenek, akik ezt nem képesek elfogadni szoronganak, depresszióban szenvednek és öngyilkossági kísérletet hajtanak végre - még a nemátalakító "műtétek" ellenére is - mert ezek a problémák főleg mentálisak nem kezelhetőek pusztán hormonokkal és szikével. Nem, nem (csak) kis hazánkban, hanem az általad annyira agyonajnárazott "5 országban" is. Sajnos ezek kőkemény statisztikák. Ez van.

2022. dec. 14. 02:29
 33/35 anonim ***** válasza:
0%
Legyél ezzel a tudattal, ha akarsz :) Komolyan. Miért érzed missziódnak meggyőzni engem erről? Nem értek egyet, és akárhogy kapálózol, nem is fogok :) ezt élem, ezt látom, ezt hiszem. Én nem szenvedek :) Akiket ismerek, azok sem szenvednek. 5 éve lány volt, most fiú, mosolyog és házasodik. Gyereke is lesz. És nem szenved :) Főleg nem névtelen fórumon győzköd másokat az igazáról :)))) Neked kőkemény statisztika, húzd ki magad, sóhajts egyet! Igazad van, a statisztika ezt mondja! :) Most jó?
2022. dec. 14. 02:35
 34/35 anonim ***** válasza:

" Akiket ismerek, azok sem szenvednek. 5 éve lány volt, most fiú, mosolyog és házasodik."

Kis egyedszám, szubjektív tapasztalat (ki tudja, hogy a mosolygása ellenére milyen problémákkal küzd), illetve vak hit. A tények attól tények maradnak. És kőkemény lesz a felébredés.

2022. dec. 14. 02:39
 35/35 anonim ***** válasza:
Jól megmondtad! :D Jól odamondtad a tutit! :) Mehetsz aludni! :)
2022. dec. 14. 02:40
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!