Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » A fiú és a lány mellé mi...

A fiú és a lány mellé mi legyen a harmadik opció egy regisztrációnál?

Figyelt kérdés
A 'nem szeretném megadni' nem jó, az "egyéb" meg lekezelően hangzik.

2022. nov. 9. 15:13
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
30%
#20 sehol nem írtam hogy minden állat, sőt, senki nem állított ilyet, felesleges volt kiemelni, csak érdekességként linkeltem be, hogy a természet bizony van hogy masként alakít dolgokat. Az sem igaz hogy az ember nem valtozathat rajta, tekintve hogy a cikk alapján egyen nemváltás emberi beavatkozás nem kívánt következménye. Szóval mindenben tévedsz, meg abban is hogy off lenne. :D
2022. dec. 13. 13:41
 22/35 anonim ***** válasza:
49%

"sehol nem írtam hogy minden állat, sőt, senki nem állított ilyet"

Viszont itt az emberről van szó. Lényegtelen konklúzió érvelési hiba felhozni a "bizonyos állatokat".

"Az sem igaz hogy az ember nem valtozathat rajta,"

Ezt nem állítottam, ne terelj - csúnya érvelési hiba megint.

Azt állítottam, hogy "az EMBEREKNÉL a nemváltás nem természetes folyamat", szóval nem lesz a biológiai értelemben vett - annak született, úgy felnőtt - férfinak természetes módon vaginája, illetve a nőnek hímtagja. Az egy mentális betegségre adott affirmatív "terápia" részeként keletkezik.

"a cikk alapján egyen nemváltás emberi beavatkozás nem kívánt következménye"

A "bizonyos állatoknál" fennálló nemváltás (szekvenciális hermafroditizmus: [link] ) nem feltétlenül emberi beavatkozás eredménye, hanem természetes folyamat, a túlélést biztosítja.

2022. dec. 13. 13:57
 23/35 anonim ***** válasza:
0%

#22 nyilván nem neked írtam aki nem mondott ilyet, hanem annak aki ezt írta:

"Tetszik vagy nem nincs más opció mert a természet rendje így alakította ki a dolgokat és ezen ember nem tud változtatni."

Szóval légyszi inkabb azoknak írj akik neked írtak. ;)

2022. dec. 13. 14:22
 24/35 anonim ***** válasza:

"Tetszik vagy nem nincs más opció mert a természet rendje így alakította ki a dolgokat és ezen ember nem tud változtatni."

Igen ám, csak csak nagy könnyelműen lehagytad a tartalom elejét:

"Az hogy az ember férfi és nő nem elfogadás kérdése hanem tény!"

Szóval itt az EMBERRŐL van szó, nem a BIZONYOS ÁLLATOKRÓL.

"Bizonyos állatoknál" természetes módon előfordulhat nemváltás. Embernél nem (és ne keverjük ide a nemi diszóriát/inkongruenciát, mert az más).

2022. dec. 13. 14:53
 25/35 anonim ***** válasza:
0%
2022. dec. 13. 15:02
 26/35 anonim ***** válasza:
#25: Megint csak terelés: a "bizonyos állatoknál" nagyobb eshetőséggel előforduló "szekvenciális hermafroditizmus" nem összevethető az embereknél elvétve jelentkező betegségekkel.
2022. dec. 13. 15:27
 27/35 anonim ***** válasza:
0%
#26 jaaa, igaz, ha elvétve jelentkezik, akkor végülis minek foglalkozni vele.
2022. dec. 13. 15:33
 28/35 anonim ***** válasza:
#27: A maga módján - az egészségügy szintjén - foglalkoznak vele. De ne tekintsünk úgy rá, mintha ez - a "bizonyos állatoknál" elterjedt - "szekvenciális hermafroditizmus" lenne, és a nemi diszfóriát/inkongruenciát meg végképp ne, mert az mentális betegség.
2022. dec. 13. 15:39
 29/35 anonim ***** válasza:
0%
De most komolyan ez kit érdekel? :DDD Jesszusom, akár tetszik, akár nem, a világon már nem csak 2 nem létezik és akárhogy meghatározhatod magad, mert erre felé haladunk! Az, hogy te jó nagypapa módjára morogsz a bajszod alatt, hogy ez így nem ér, az senkit sem érdekel :DDDD Atya ég, ébredj már fel! Akár akarod, akár nem, ez már megtörtént, és senki sem kéri az engedélyed és a véleményed, hogy nemet váltson, fluidan tekintsen a nemre, vagy sehogyse tekintsen rá :DDD Akkor se, ha te és a hozzád hasonlók infarktust kaptok a stressztől emiatt! :D
2022. dec. 14. 00:21
 30/35 anonim ***** válasza:
58%

"Jesszusom, akár tetszik, akár nem, a világon már nem csak 2 nem létezik"

A biológia törvényei ezzel szemben más mondanak, bármennyire is ellenkezel ellene. A homo sapiens sapiens fajnál két nem van, minden más betegség - ez a rögvalóság.

"Akár akarod, akár nem, ez már megtörtént, és senki sem kéri az engedélyed és a véleményed, hogy nemet váltson, fluidan tekintsen a nemre, vagy sehogyse tekintsen rá :DDD Akkor se, ha te és a hozzád hasonlók infarktust kaptok a stressztől emiatt! "

Nem én kapok stresszt e miatt, hanem azok, akik nem tudják elfogadni a biológiai nemüket. Szorongás, depresszió, öngyilkossági kísérletek járnak együtt a nemi diszfóriával:

[link]

[link]

és ezen a nemátalakító "műtétek" nem segítenek (éppen az ebből származó botrányok miatt zárták be az Egyesült Királyságban a hírhedt Tavistock Intézetet: [link] ).

2022. dec. 14. 01:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!