A fiú és a lány mellé mi legyen a harmadik opció egy regisztrációnál?
"sehol nem írtam hogy minden állat, sőt, senki nem állított ilyet"
Viszont itt az emberről van szó. Lényegtelen konklúzió érvelési hiba felhozni a "bizonyos állatokat".
"Az sem igaz hogy az ember nem valtozathat rajta,"
Ezt nem állítottam, ne terelj - csúnya érvelési hiba megint.
Azt állítottam, hogy "az EMBEREKNÉL a nemváltás nem természetes folyamat", szóval nem lesz a biológiai értelemben vett - annak született, úgy felnőtt - férfinak természetes módon vaginája, illetve a nőnek hímtagja. Az egy mentális betegségre adott affirmatív "terápia" részeként keletkezik.
"a cikk alapján egyen nemváltás emberi beavatkozás nem kívánt következménye"
A "bizonyos állatoknál" fennálló nemváltás (szekvenciális hermafroditizmus: [link] ) nem feltétlenül emberi beavatkozás eredménye, hanem természetes folyamat, a túlélést biztosítja.
#22 nyilván nem neked írtam aki nem mondott ilyet, hanem annak aki ezt írta:
"Tetszik vagy nem nincs más opció mert a természet rendje így alakította ki a dolgokat és ezen ember nem tud változtatni."
Szóval légyszi inkabb azoknak írj akik neked írtak. ;)
"Tetszik vagy nem nincs más opció mert a természet rendje így alakította ki a dolgokat és ezen ember nem tud változtatni."
Igen ám, csak csak nagy könnyelműen lehagytad a tartalom elejét:
"Az hogy az ember férfi és nő nem elfogadás kérdése hanem tény!"
Szóval itt az EMBERRŐL van szó, nem a BIZONYOS ÁLLATOKRÓL.
"Bizonyos állatoknál" természetes módon előfordulhat nemváltás. Embernél nem (és ne keverjük ide a nemi diszóriát/inkongruenciát, mert az más).
"Jesszusom, akár tetszik, akár nem, a világon már nem csak 2 nem létezik"
A biológia törvényei ezzel szemben más mondanak, bármennyire is ellenkezel ellene. A homo sapiens sapiens fajnál két nem van, minden más betegség - ez a rögvalóság.
"Akár akarod, akár nem, ez már megtörtént, és senki sem kéri az engedélyed és a véleményed, hogy nemet váltson, fluidan tekintsen a nemre, vagy sehogyse tekintsen rá :DDD Akkor se, ha te és a hozzád hasonlók infarktust kaptok a stressztől emiatt! "
Nem én kapok stresszt e miatt, hanem azok, akik nem tudják elfogadni a biológiai nemüket. Szorongás, depresszió, öngyilkossági kísérletek járnak együtt a nemi diszfóriával:
és ezen a nemátalakító "műtétek" nem segítenek (éppen az ebből származó botrányok miatt zárták be az Egyesült Királyságban a hírhedt Tavistock Intézetet: [link] ).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!