Mennyi a reális ár egy kisebb vállalkozói weboldalnak?
Figyelt kérdés
Egy viszonylag mutatós, pár oldalas vállalkozói weboldalt nagyságrendileg kb mennyiért csinálnak manapság? Sima HTML kódolással készült illetve Wordpress weboldal.2022. aug. 31. 10:24
2/6 anonim válasza:
100 ezer forintot elkérnek egy kb. 1 órás munkáért.
Nevetséges. Kb annyira nehéz mint egy Word dokumentumot megcsinálni, tanuld meg jobban jársz.
3/6 A kérdező kommentje:
100ezer egy pár oldalas weboldalért? Amúgy azért kérdeztem mert ev-ként szeretnék weboldal készítéssel foglalkozni, én 30-40-re tippeltem, hát akkor mélyen alá :D
2022. aug. 31. 11:56
4/6 A kérdező kommentje:
#2 Jó hát nyilván aki tudja annak nem nehéz, az agyműtét sem nehéz annak aki ért hozzá.
2022. aug. 31. 11:57
5/6 anonim válasza:
Eddig 100 ezer volt, mára hála a gazdaságunk erősségének, már 200 alatt nem fognék bele.
Viszont ma, egy magyar vállalkozónak nincs pénze ilyenekre, örül ha a rezsit meg a béreket kitudja fizetni.
Nagyon sok cégnél látom, hogy halmozott - több cégen átívelő kintlévőségek vannak, amiken egy része soha nem érkezik be.
Szóval, ha bele is fogsz, csak is nyugatra!!!
6/6 A kérdező kommentje:
#5 Vagy majd a nagy biliborulás után belefogni itthon, ha újra minden a sínen lesz.
2022. aug. 31. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!