Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mennyi a reális ár egy kisebb...

Mennyi a reális ár egy kisebb vállalkozói weboldalnak?

Figyelt kérdés
Egy viszonylag mutatós, pár oldalas vállalkozói weboldalt nagyságrendileg kb mennyiért csinálnak manapság? Sima HTML kódolással készült illetve Wordpress weboldal.

2022. aug. 31. 10:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100ezer
2022. aug. 31. 11:14
 2/6 anonim ***** válasza:
2%

100 ezer forintot elkérnek egy kb. 1 órás munkáért.

Nevetséges. Kb annyira nehéz mint egy Word dokumentumot megcsinálni, tanuld meg jobban jársz.

2022. aug. 31. 11:35
 3/6 A kérdező kommentje:
100ezer egy pár oldalas weboldalért? Amúgy azért kérdeztem mert ev-ként szeretnék weboldal készítéssel foglalkozni, én 30-40-re tippeltem, hát akkor mélyen alá :D
2022. aug. 31. 11:56
 4/6 A kérdező kommentje:
#2 Jó hát nyilván aki tudja annak nem nehéz, az agyműtét sem nehéz annak aki ért hozzá.
2022. aug. 31. 11:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Eddig 100 ezer volt, mára hála a gazdaságunk erősségének, már 200 alatt nem fognék bele.

Viszont ma, egy magyar vállalkozónak nincs pénze ilyenekre, örül ha a rezsit meg a béreket kitudja fizetni.

Nagyon sok cégnél látom, hogy halmozott - több cégen átívelő kintlévőségek vannak, amiken egy része soha nem érkezik be.

Szóval, ha bele is fogsz, csak is nyugatra!!!

2022. aug. 31. 14:54
 6/6 A kérdező kommentje:
#5 Vagy majd a nagy biliborulás után belefogni itthon, ha újra minden a sínen lesz.
2022. aug. 31. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!