Négyszázezer forintos munkadíjat mondtak nekünk egy 3x5-ös fa kocsibeállóra ácsok. Másik ajánlat fél millió volt. Plusz anyag. Ácsok, asztalosok ezek reális munkadíj összegek? Budapest melletti falu.
Miért nem vesztek készen kocsibeállót az OBI-ból vagy a Bauhausból, 75 ezertől már lehet kapni:
Nekünk egyébként sátoros kocsibeállónk van, összehegesztettünk pár csövet, rátettünk egy régi teherautóponyvát, és tökéletes. Adna érte a fene félmillát.
Csupán azt kérdeztem, hogy hasonlóak-e a fenti két ajánlathoz a mai fa kocsibeállók/garázsok (előtetők, stb) elkészítésének munkadíjai?
Láttad miből állnak a híres OBI-s terméked alkotóelemei? Kösz nem kérek belőle.
Én csak jót akartam.
Akkor fizess félmillát egy fészerért, minden annyiba kerül, amennyit adnak érte.
Elhiszem, de nem ez volt a kérdés. És az OBI-s termék tényleg nem tart neked évtizedekig. Tetszik neked, vagy sem, tény.
A munkadíjakkal szeretnék tisztában lenni.
mivel nagyon hasonló a kérdés és kb ugyanazt, ugyanolyan arrogánsan válaszolod, erősen gyanítom, hogy ez a kérdés is a Tiéd.
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__10082..
Minden hónapban megkérdezed ugyanazt?
Akkor Te nem is csináltatni akarsz, hanem alighanem Te akarsz vállalkozóként ilyent csinálni és az árakat puhatolod.
Hasonlóra 400 ezres árajánlatot kaptam.
De én is válaszoltam már egyszer a kérdésedre, és elküldtél a k.urva anyámba, mert nem írtam oda, hogy pesti vagyok-e.
Fém garázs a lengyelektol 150e Ft szállítva szerelve
Különben reális, most vakolnak nekem 3 erdélyi srác holnap végeznek kedden kezdtek. 570e Ft lesz a munkadij. 3 nap 3 ember . 63e Ft per ember per nap
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!