Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Programozó, aki készít nekem...

Programozó, aki készít nekem egy webshopot?

Figyelt kérdés
Tud valaki javasolni egy megbízható, korrekt módon dolgozó programozót, aki nem használja ki az embert, és elkészít nekem egy átlagos, jól működő, mai elvárásoknak megfelelő tudású webshopot? Nem kell fullextrás, de azért számos alapvető, vagy esetleg ekvésbé alapvető, mai modern webshopoknak megfelelő funkciót tudnia kellene. Már van egy webáruházam, de keretrendszeres, nem a legjobb, szeretnék profibbra váltani, több lehetőséggel.
2022. aug. 23. 19:13
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Egyrészt mit értesz keretrendszer alatt? Úgy sejtem, hogy a wp-t meg társait, de azok NEM keretrendszerek, hanem CMS-ek. Keretrendszer a Laravel, Codeigniter, meg társai. Biztos erre gondoltál?
2022. aug. 30. 13:44
 32/34 anonim ***** válasza:

31: Vihar a biliben. HSZ felesleges szaporításra jó amúgy.

Mivel nem szakkifejezésekkel operálunk a felhasználók felé így magyarosan írtam.

Igen CMS -re gondoltam.

Keretrendszer pedig hú framework helyett én nagyon ritkán hallom. Aki kommunikál felhasználók felé az össze fogja keverni. Felhasználók nehezen értik a különbséget, meg amúgy is kb időpocsékolás framework oktatást tartani.

2022. aug. 30. 15:48
 33/34 anonim ***** válasza:
32: hát nem tudom... én keretrendszernek hívom a frameworköt, meg körülöttem is sokan. Egyelőre te vagy az, aki összekeveri, még ha tudatosan is :)
2022. aug. 30. 15:55
 34/34 anonim ***** válasza:

Szerintem neked egy wordress/joomlaból összekattintgatott webshop kell, nem egyedi fejlesztés.

Ha valaki neki áll mondjuk Spring (java) + Angularral megírni 0-ról egy webshopot az már milliós összeg lesz, de nem feltétlenül jó.

Ahhoz, hogy full extrás menő webshop legyen egy csapat kell és szerintem +10 millió felett lesz az ára.

2022. szept. 3. 08:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!