Programozó, aki készít nekem egy webshopot?
Ahogy írtam, modulokból építkezni csak az alapokig lehet, de ha már kicsit magasabbak az igények, akkor egyedi fejlesztés kell, és szinte nincs is olyan megrendelő, akinek ne lennének ilyen igényei.
Ha a WP is szar volt, meg az Opencart is szar, akkor inkább azon kellene elgondolkodni, hogy a mögé tett infrastruktúra elégséges-es, illetve hogy a fejlesztőcsapat valóban megfelelő munkát végez-e. Hány termék van abban a webshopban?
Én 8 ezer termékes webshopot üzemeltettem az előző munkahelyemen Opencart alapon, sosem volt vele semmi gond. Miután eljöttem onnan, kidobták a shopot, mert nem értettek az üzemeltetéséhez, embert pedig nem találtak hozzá. Most Unas-os shopjuk van, de olyan igénytelenül megcsinálva, hogy ránézni is rossz.
Én azt mondom, hogy MINDEN komoly webshop mellé kell legalább egy olyan fejlesztő, aki tényleg kompetens a témában. Persze, minél nagyobb a shop, annál több vele a munka. Egy ideig lehet azt csinálni, hogy egyazon ember kezelje a termékeket, csinálja a frissítéseket, fejleszti az egyedi dolgokat, de egy méret fölött ez már nem fog menni.
Viszont hozzáértő emberke nélkül nem igen lesz hosszú életű egy webshop.
Fura hogy ennyi ember és nem tud optimizálni egy WP oldalt... Nekem 23000 termékkel 0,9-1,4s a betöltési idő. És csak egy 5 dolláros VPS-en fut a többivel együtt.
WP-t tudsz fejleszteni tovább amerre csak akarod, annyi plugin van mindenre hogy csak na.
A világ összes weboldalából már 43,2% és folyamatosan nől ( [link]
Szinte már a világ fele csak WP. Aki meg lemondja, az csak balfék és nem ért hozzá...
Nem azért növekszik mert a legjobb eszköz a WP.
Hanem mert egyszerű vele dolgozni, kb már mindenre is jó, még ha kompromisszumos is, és emiatt olcsón gyorsan lehet vele dolgozni, így sokan ezt választják.
Nem szeretetből használják.
28: Nem rossz, csak nem arra használják amire kitalálták. Szöget beverni lehet egy deszkával is. Működik. Olcsóbb a földön talált fadarab mint egy jó kalapács. Így mindenki a földön talált fadarabokkal veri be a szöget. Boltok nem tudják eladni a kalapácsokat, így a kalapácsok gyártása kezd veszteséges lenni.
Ez persze csak sarkítás, mert egy Ácsnak kell egy jó kalapács mindig fadarabokkal ütlegelni a szöget az nem túl jó.
IT ban viszont belemennek. Nagyobb elvárásúak maradnak céleszközöknél.
Csak réteg eszközök lesznek és megdrágulnak.
Kezdeni olcsóbb lesz WP vel, de nagyobb ugrás lesz anyagilag egy másikat használni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!