Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen szintű wordpress tudás...

Milyen szintű wordpress tudás kell ahhoz, hogy pénzt lehessen keresni vele?

Figyelt kérdés

Milyen szintű tudás kell wordpress oldalak összerakásában ahhoz, hogy az valamennyire piacképes legyen, és mondjuk tudjak keresni vele néhány tízezer forint mellékest?

Nem ebből akarnék egyelőre megélni, van egy teljesen más jellegű szakmám, és főállásom, viszont tetszik a dolog, és elég kreatív embernek tartom magam és ezt szerintem itt tudnám kamatoztatni.

Szóval lehet -e ezzel így valamit kezdeni , vagy bele kell vágnom komoly html, php stb. tudás megszerzésébe is?

2022. febr. 15. 20:12
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
* még az OWASP
2022. febr. 16. 22:46
 52/58 anonim ***** válasza:

Hát igen kezdő vagyok webfejlesztes teren plane amiket írtál.😄 Js-t pl. nem tanultam de tudom micsoda az mar a program nyelvekhez tartozik. En csak leironyelvet tanultam , magyaran html, css, html5, css3, de azt is még akarom fejleszteni mert nem készség szintű még és nem rutinos tobbet kell gyakorolnom. Ezenkivul adobe programot ezen belul photoshopot es illustratort tanultam, valamint a webdesign-al kapcsolatos grafikai ismereteket, logo, mock up, arculat es stb, színtan, bootstrapot es wordpress-t tanultam. Webdesigner leszek miutan meg van a vizsga ertekelesem nem webfejleszto, de oszinten szolva most jelenleg ugy erzem nem tudok semmit plane ezek utan az infok utan. 😄 De ezt csak segitsegkeppen irtam a kerdezonek ha netalantan tanfolyamon akar tanulni webdesignt.

Ok azert kerdeztem, hogy te mint hozzaerto a wikin levo infok megbizhatoak-e amit linkeltel mert fekesleges hibas tudast nem akarok.

2022. febr. 16. 23:15
 53/58 anonim ***** válasza:
* felesleges
2022. febr. 16. 23:16
 54/58 anonim ***** válasza:

nem olvastam mindent végig, de egy kis kiegészítés:

SFTP !== FTPS

sok tárhelyszolgáltató sajnos csak utóbbit támogatja. biztonság szempontjából az is jobb nyilván mint a sima ftp, de én alapvetően az ftp protokoll-t nem szeretem (titkosítás ide vagy oda)

az sftp esetén általában van ssh is (igaz jailed, tehát nem teljes funkcionalitású, de hasznos...) ilyen tárhelyet érdemes választani.

amúgy én már évek óta nem élesítek kézzel. CI/CD mindent megold. persze ennek is van többféle megoldása (mivel változatos, hogy mit és hova kell) ezért többnyire rsync vagy scp-s feltöltéssel tölti fel a megfelelő helyre attól függően, hogy melyik branch-be push-olom git-en.

2022. febr. 16. 23:23
 55/58 anonim ***** válasza:
50-es Köszönöm szépen. Ez a roadmap oldal tök jó.
2022. febr. 16. 23:46
 56/58 anonim ***** válasza:
51%
Azzal hogy össze tudsz kattintani egy wp oldalt azzal sok pénzt ma már nem fogsz keresni. Mindenkinek van egy ismerőse aki meg tudja csinálni két sörért.
2022. febr. 17. 01:43
 57/58 anonim ***** válasza:
91%

56-os nem mindenkinek van ismerose. Es nem csak kattintasbol all hanem beallitasi dolgok is vannak plugin, es stb es stb. Magyaran egy wordpress weboldal kezelesehez, frissitesehez is szoktak munkaerot keresni. Illetve sorolgatnam meg mit erdemes tanulnia de az mar a marketinges resze ennek a szakmanak. Mi irtuk neki ha wordpressezni akar akkor tanuljon mellé leíró nyelvet és php-t. Illetve en javaslom a bootstrapot is. Mert ugy mar oké a tudas. Illetve a programozo kolléga javasolta es en is hogy webshoppal ovatosan mert ott komolyabb tudas kell.

Illetve ha erdekli akkor nem art ha tanul tartalom gyartast mert ahhoz is szoktak keresni embereket.

2022. febr. 17. 07:11
 58/58 anonim ***** válasza:
De azt jeleztuk neki hogy az ugyfel tudjon rola, hogy ő csak ehhez a reszehez ért, ha olyan kérése van az ügyfélnek akkor azt tudja az ügyfél hogy azzal már programozót kell megbíznia mert nagyon jól jelezte a programozó válaszoló hogy az problémas lehet ha nem tisztazza az ugyfellel mit tud. De az portfolio oldalon is ott szokott lenni hogy mit tud. Ha olyat ker az ugyfel akkor ne vallalja ha nem tudja.
2022. febr. 17. 07:16
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!