Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Egy egyszerűbb, pár oldalas...

Egy egyszerűbb, pár oldalas de mutatósabb weboldal elkészítésének az induló ára 40 000 forint. Sok, reális vagy kevés?

Figyelt kérdés

2022. febr. 11. 18:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%
#10 Félre érted... van olyan ügyfél aki NEM AKAR számlát. :) Mivel rengeteg készpénze van, mert ő számla nélkül dolgozik sokszor (áfakörös, szóval "értem") és neki jelentene gondot. Nem tudna vele elszámolni a NAV felé.
2022. febr. 13. 14:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát ha ilyen problámáid vannak, az én munkáltatóm nevére adhatsz számlát :D

Ez inkább fordítva szokott gond lenni, nem? Bárki simán kérhet bármilyen cégnévre számlát bárhol. Ezzel a cég nem tud mit kezdeni.

2022. febr. 13. 23:08
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

#12 Kérhet igen (mondjuk olyankor nem tudom mi történik ha más nevére kérek számlát úgy, hogy nem neki vásárolok), de az új szabályok szerint kötelező az adószám megadása cég esetén, tehát ha az én nevemre számláznak, akkor (tudtom kívül is) látni fogom a nav-nál a bejövő számlák között. Nem értek ennyire hozzá, nem vagyok könyvelő, szóval gondolom adott esetben jelezhető, hogy az tévedés.

Továbbá nálam nem is okozna gondot, mert ugye én KATA-s vagyok. De pl KFT esetén azt hiszem ez problémát okoz(hat).

Ha jobban érdekel a téma, akkor az "Adózás, könyvelés" kategóriában kérdezz rá külön, mert nem akarok senkit félrevezetni, én ilyen mélységig nem értek hozzá (csak azzal foglalkozom ami közvetlenül érint). :) Viszont ez egy valós jelenség. Több ügyfelem is volt aki kérte, hogy NE számlázzak neki. :)

Bár igyekszem az ilyenektől megszabadulni, vagy rábeszélni a legalitásra (legalább felém), mert nekem így egyszerűbb. Ráadásul érdekem is, hogy magasabb legyen a hivatalos bevételem, mert így hitelfeltétel esetén nem kell magyarázkodnom a banknak, hogy nem minimálbérből élek. :D

2022. febr. 13. 23:59
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

40 ezerből egy normális éttermi vacsora jön ki.

Ennyiért szinte ingyen van.

2022. febr. 22. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!