Egy professzionalis weboldal elkeszitesehez mire van szukseg?
Egy ceget szeretnek megbizni erre a munkara mert en elegge kuka vagyok hozza.
Egy sajat masszazs ceget szeretnek inditani. A weboldalon legyen foglalasi opcio, regisztracio, online fizetes.
Kerdes lenyegeben az,hogy nekem kell e biztositanom es megirnom az osszes szoveget ami megjelenjen? Pl bemutatkozas, kezelesek leirasa
vagy csak megmondom,hogy ez az arlista es a tobbit megcsinaljak nekem?
A gyors valaszokat nagyon koszonom!
"bemutatkozas, kezelesek leirasa"
Igen, a munka megbeszélésen ezeket jó, ha készen szállítod (képekkel mellékelve). Egy árjegyzékből lehet varázsolni egy semmit mondó listás oldalt, de senki nem fog megkeresni az alapján.
Ha jol ertem..
nekem kell leirni az arlistat, a kezelesek tipusat es azok reszletes leirasat, fotok mellekelese es persze a bemutatkozas. Es ha ez megvan, akkor csak ezutan erdemes barkit felkeresnem
Ha egy céget bízol meg vele, akkor valószínűleg kapsz egy cms-t is (content management system, azaz tartalom kezelő) .
Ez úgy működik, hogy készen lesz az oldal, és lesz hozzá egy backend, ahol te magad tudod feltölteni és módosítani a szöveget. Igazából a backendet is úgy képzeld el, mint egy weboldalt, amin szöveg mezők vannak. Belépsz és pikk pakk átírod mondjuk a bemutatkozást.
Szóval nem muszáj már a kész teljes szöveggel menni, illetve a képeket is tudod módosítani.
Mi olyan esetben mikor még nincs meg a tartalom, minta képekkel és minta szöveggel oldjuk meg. Látszódik hogy hogyan fog kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!