Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan lehetne megcsinálni...

Hogyan lehetne megcsinálni weplappal? Többi lent.

Figyelt kérdés
Ki találtam egy weblapot virtuális valóság lenne. Hogy ha be ad az ember neki pár képet mondjuk egy udvarról vagy házról akkor a weplap legenerálja neki és be járhatja 3dbe. CCS Javaszkript megy adatbázist nem akarok. Hogy kezdjem el?

#valóság #weplap #Viroális
2022. febr. 1. 21:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

azt ugye tudod, hogy ez a dolog több sebből vérzik?

láttam már olyan programot ami képekből képes 3D modellt generálni, de ott elég sok kép kellett hozzá és elég sok idő is volt (több mint amit egy átlag felhasználó várna), nem egy böngésző és javascript szintű dolog

lehet 3D-s weblapot csinálni, de nem sok értelme van és nem kevés erőforrást zabálna, ha ezt te meg akarnád csinálni

webgl-el még talán van esélyed a 3D dologra, de annak is vannak korlátai

plusz a helyesírásod, hogy a weblapot weplapnak írod és viroális...tükrözi, hogy még eléggé gyerek vagy, vagy nagyon igénytelen

ehhez sok tanulás kell, ha komolyan akarod csinálni

de nem lehetetlen, viszont az a "pár kép" jóval több és nem böngészőből ajánlott futtatni (ha igen, akkor is erre megfelelő technológiával, ami nem a HTML CSS JS kombó)

2022. febr. 1. 22:02
 2/9 anonim ***** válasza:

3D-s cucchoz van mindenféle framework, de generálni szép minőségű udvart nem fogsz

VR headset-es dologhoz pedig azt hiszem ez van: [link]

bár nem nagyon elterjedt dolog, így kétlem, hogy sok példa lenne hozzá

2022. febr. 2. 05:04
 3/9 anonim ***** válasza:

én elakadtam ott, hogy hogyan generálná le?

Tehát ha egy vázát körbefényképezel, akkor abból lehet 3D-s modelt csinálni (na nem ezekkel a technológiákkal, de működik). ellenben egy épület esetében (belülről), kb minden szögből kellene képet csinálni. mondjuk helységenként több darab 360-as panorámakép a szoba különböző pontjain. akkor el tudom képzelni, hogy ebből valami kezdetleges 3D-s modelleket ki tud generálni, amire textúraként ráhúzza a feltöltött képeket.

igazából az nem tiszta nekem, hogy "pár kép" alapján miből lesz neked adatod arról a részről ami nem látszik egyik képen sem.

iphone-ra van ilyen próbálkozás: https://www.youtube.com/watch?v=KYXIIB_JlYU

de látható hogy "videó alapján" tehát kismillió felvétel alapján próbálkozik valamit összerakni, de.... szóval a végeredményen látszik, hogy messze van ez attól, mint amire te gondolsz.

szóval ebben a formában szerintem nem oldható meg.

ami pedig a tudást illeti: szerver oldalon kell feldolgozni, c++/python vonalon indulnék el

2022. febr. 2. 14:53
 4/9 anonim ***** válasza:

itt van még egy videó: https://www.youtube.com/watch?v=IN1nyU_CL7A

6:50-től érdemes nézni (azt is, hogy mekkora fájlmérettel dolgozik az a "néhány kép") és 7:55-től látható a "csodás" eredmény.

érdekességnek jó, de pl ha egy lakást szeretnék így bejárni (mondjuk meg szeretném venni) akkor inkább megnézek róla pár panoráma fotót

2022. febr. 2. 15:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Újra itt?

Sajnos április óta nem volt új hihetelten hír.

2022. febr. 2. 16:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A dúdolásfelismerő hogy áll?
2022. febr. 2. 20:03
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget nagy falat mégse csinálom meg weplapra.
2022. febr. 2. 22:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Hiheteltenre összpontosítok.
2022. febr. 2. 22:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Első körben a magyar nyelvtanra kellene összpontosíts, nem ilyen valóságtól elrugaszkodott ötletekre.
2022. febr. 3. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!