Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mennyire nehéz egy kvíz...

Mennyire nehéz egy kvíz oldalt megcsinálni?

Figyelt kérdés

Tananyag kvízt gondoltam elkészíteni, később esetleg a hozzáférést monetizálni. Elképzelhető, hogy lenne rá igény. Érdekes, egyetemi kurzusokhoz kapcsolódó kvízek lennének.

Mennyire nehéz ezt leprogramozni, megcsinálni? Pl. kihívni egy embert párbajra, stb.

2022. jan. 29. 12:15
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

nem nehéz, ha értesz hozzá

viszont te most olyan szinten vagy, hogy évek választanak el ettől

inkább megérné megkeresned egy hozzáértő személyt aki bizonyos összeg fejében megcsinálná

2022. jan. 29. 12:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Megcsinálom neked ingyen ha van pénzed a marketingre, fenntartásra stb. cserébe felezünk.
2022. jan. 29. 12:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

WordPresshez van több kvíz bővítmény is: [link]

Annyi a feladatod, hogy magyarosítsd azt, ami tettszik. Ezt a Loco Translate bővítménnyel tudod megcsinálni: [link]

A WordPress telepítéséhez egy kis segítség: [link]

Ha komolyan gondolod, és értesz egy kicsit a dolgokhoz, a fenti segítséggel meg tudod csinálni a kvízoldalt.

2022. jan. 29. 13:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a hasznost válaszokat.

Azt nem tudom mennyi választ el, tanulok programozni, most lesz webprogramozás is az egyetemen. Nyilván kell egy saját project, amin tanulok, meg motivál is kicsit.

2022. jan. 29. 14:50
 5/6 anonim ***** válasza:
68%
Tanulóprojektnek pont jó. Aztán ha kész van, rakd el, és ha véletlenül a későbbiekben webprogramozó leszel, egy pár év múlva vedd elő, és meglátod, a fejedet fogod fogni, hogy uramatyám ezt én írtam? Én legalábbis így voltam vele :D
2022. jan. 29. 19:30
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 én már ki sem igazodok a régi förvedvényeimen :)
2022. febr. 2. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!