Ezt a képcserélőst mivel lehet megcsinálni?
Amilyen pontba kattintok, olyan képet ad, mindig váltogassa.
Látom hogy alul WPforms van, de mi váltogassa? Valami slider? Nem hiszem hogy a WPforms képes erre.
Javascript/jQuery végzi a váltást - pontosabban az alábbi:
kódrészlet:
* az output változó a rádiógombok alatti képre hivatkozik
* az img változó (tömb) a rádiógombokra
* az imgSource változó (tömb) a kép címére ("src" kulcs) és alternatív szövegére ("alt" kulcs)
* egy számlálós ciklussal végigiterálnak az img tömbön és ha az adott rádiógomb be van jelölve (img[i].checked === true), akkor az adott rádiógombhoz tartozó indexét és az imgSource tömb értékeit felhasználva módosítják az output változóban megadott kép paramétereit
aaa ember, oltári vagy! Látszik hogy nem mai webfejlesztő vagy mint én... Mi csak a Wordpress kattingatással vagyunk el.
Még annyit kérdeznék, ezt a részletet a WPforms-ba kell integrálni, vagy bárhova?
"Látszik hogy nem mai webfejlesztő vagy mint én..."
Uram atyám. Jól értem, hogy te pénzért kattintgatsz össze oldalakat másoknak, de egy JS kód megtalálása már probléma?
Kérlek, kicsit képezd magad (vagy ne hívd magad webfejlesztőnek légyszives), mert teljesen lejáratod vele a szakmát. Már így is nem egy ügyfelem csodálkozott rá, hogy "webshop? mi kerül ezen ennyibe? azt nem csak így össze kell kattintgatni?". Hát 50.000+ termék esetén marhára nem.
Nem bántásból, tényleg, csak baromi szarul esik mikor sok év tanulás és 8-9 év rutinnal a hátam mögött egy kalap alá vesznek azzal aki youtube-ról megtanult WP-t beállítani. Kb mintha egy elismert orvost homeopatának néznél.. :D
(Nem izgat ha emiatt le leszek pontozva, de már nagyon ki kellett írnom magamból, mert nem tetszik ez az új "trend". Sorry.)
#5 Miért nem mondtad neki, hogy nagyon szívesen, akár ingyen is. Cserébe csak annyit kérsz, hogy egy évig korlátlanul ehess-ihass nála természetesen hasonló fizetési konstrukcióban. :D Minden reggel nála reggelizel, meg megiszol valami turmixot vagy egy normális kávét még meg is éri.
Én be szoktam dobni ilyenkor egy olyan ajánlatot amire ő mondja, hogy nem. Persze utána el vagyok hordva mindennek és keres egy olcsó "webfejlesztőt" aki fillérekért csinál neki valamit, ami többnyire nem működik vagy rosszul: ezek után szokott visszajönni, hogy "figyi, van ez az oldal... mennyiért tudnád kijavítani"? Amire pedig egyértelmű a válasz: "többe fog kerülni, mint újraírni, szóval kezdjük előről a tárgyalást. mondd el az elképzeléseid én pedig mondom az árajánlatot!" Nem egyszer működött ez a forgatókönyv. (volt aki pár hónap, de volt aki 1-2 év után tért vissza) Ja, meg volt egy aki inkább elengedte a dolgot és csak facebook oldala van, mert nem volt pofája azt mondani, hogy igazad volt. :D
" Látszik hogy nem mai webfejlesztő vagy mint én... "
te semmilyen webfejlesztő nem vagy kerek nulla tudással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!