Milyen a C shop?

Figyelt kérdés
Megbízható? Van aki már vett onnan cuccot?

2021. nov. 22. 14:19
 1/2 anonim ***** válasza:

1) A weblapkészítés nem jó kategória ehhez. :)

2) Linket nem adtál, de feltételezem róluk lenne szó:

[link]

Ha rákeresel az ászf-ben megadott cégnévre, akkor látszik, hogy 2020-ban lett alapítva, tehát egy viszonylag friss és induló vállalkozásról van szó.

Ami nem szimpatikus, hogy az ászf szerint csak átutalással lehet fizetni. Én biztosan nem utalnék előre egy ilyen garázscégnek. Ha nincs utánvét akkor nem vásárolnék tőlük, mert ez nem túl bizalomgerjesztő.

Továbbá az sem, hogy kb mindent árulnak (de valójában semmit sem) hiszen raktárkészletük kb nulla lehet. Ekkora jegyzett tőke mellett kizárt dolog, hogy ezeket készleten tartsák.

Szóval óvatosan. Utánvéttel rendben van, de előre ne fizess ilyen cégeknek.

Amúgy utánvét esetén is némileg problémás lehet a garanciáztatás ha probléma van a termékkel és később megszűnik a cég.

2021. nov. 22. 15:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Kiegészítés: nincs telefonszám sem megadva ahol utolérhetőek lennének.

Egyébként az oldalon megjelölt cégnek volt korábban más weboldala is és ott sem működtek túl szabályosan:

[link]

Szóval szerintem inkább hanyagolja mindenki ezen információk alapján.

(Nem tudom miért hiszi azt minden hülye, hogyha van 3MFt-ja akkor már indíthat egy webshopot mert ért is hozzá. Katasztrófa..)

2021. nov. 22. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!